Între timp, criminalul care a incendiat-o pe tânăra din Mehedinți, a cerut arest la domiciliu și, cu un tupeu de necrezut, le-a spus judecătorilor că are relații și că o poate ajuta pe victima sa muribundă să se vindece.

Din spatele gratiilor care i-au fost casă timp de 25 de ani, Ion Turnagiu, ucigaș a 6 suflete nevinovate, țese un plan de a ieși din nou în lume.

A cerut, prin avocatul său, să fie plasat în arest la domiciliu, și le-ar fi spus judecătorilor că are resursele financiare și relații sus-puse, ca să o salveze de la moarte pe adolescenta pe care CHIAR EL a incendiat-o.

Cererea i-a fost respinsă, insa individul încearcă, în continuare, o manipulare față de anchetatori. Le-ar fi spus, atunci când a fost reținut, că este trist și că n-a mai mâncat de 4 zile, de când aflase că tânăra căreia i-a dat foc, făcuse plângere pe numele lui pentru viol.

Citeste si: VIDEO| Secretele criminalului în serie care a ars de vie o tânără de 17 ani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Ei sunt părinții primei victime a lui Ion Turnagiu- o gravidă în 7 luni, care nu făcuse altceva decât să-i ofere un loc de muncă în anii 90. El, în schimb, a ucis-o și i-a furat banii din dulap.

”Aici era patul, acolo era dulapul, el a luat toporul si a dat in lacat. Iar ea era aici, picata jos”, spune tatăl gravidei ucise.

La mai bine de un sfert de secol de când fiica și nepotul nenascut zac sub pământ, bieții oameni care mai trăiesc doar din poze și amintiri se întreabă cum de acest criminal în serie a putut fi eliberat, deși primise o condamnare de 99 de ani.

Citeste si: VIDEO| Adolescenta mutilată cu foc de un criminal în serie, plimbată între spitale

Criminalul din Mehedinți a reușit să iasă din închisoare, participand la câteva activități în penitenciar. In plus, a avut grijă să se comporte exemplar în preajma gardienilor și recompensele sale au depășit cu mult numărul abaterilor.

Tocmai pentru că, la decizia de liberare condiționată a lui Ion Turnagiu a cântărit opinia pozitivă a penitenciarului, acum șefii închisorii sunt primii demiși. În vizorul Ministrului Justiției sunt și magistrații Tribunalului Mehedinți, care au arătat clemență nu unuia, ci mai multor ucigași în serie pe care i-a lăsat în libertate. O hibă în sistem, cred judecătorii cu experiență, care îndeamnă la modificarea legii.

Grav in cazul lui Ion Turnagiu este faptul ca, în urmă cu mai bine de 20 de ani, expertiza psihiatrică făcută individului a aratat că a comis ororile fără pic de regret, cu o psihopatie model sociopat.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Tânăra de 17 ani are capul ars! Portret șoc al adolescentei

Acum, adolescenta de 17 ani peste care ucigașul a turnat benzină, e la un pas de moarte din cauza arsurilor adânci.

Pentru Ion Turnagiu copila reprezintă doar un număr pe lista ororilor săvârșite, dar fata este, totodată, și o victimă a sistemului din România. Nu doar în ceea ce privește justiția, ci și sistemul sanitar. Până să ajungă în Capitală, pe un pat de mari arși, biata copilă a fost plimbata cu ambulanța între două spitale care nu aveau condiții pentru a o trata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si