Cumparatori fideli se gasesc! Aproape nelipsita in toate retetele clasice de prajituri si produse de patiserie, faina de grau lipseste din acest laborator.

Briosele, biscuitii si pateurile cu aspect apetisant au in compozitie faina de bambus si cocos, iar in loc de zahar, stevie. Produsele sunt pregatite cu mare atentie la ingrediente si gramaje.

VIDEO| Deserturi fără gluten, afacere de succes în Cluj

Chiar si painea se face pe loc, la cererea clientului, care vine cu ingredientele recomandate de medic. Mica patiserie infiintata de Adela anul trecut se bucura de succes si asta pentru ca aici oamenii cu diverse probleme de sanatate gasesc alernative sanatoase la produsele din comert.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Clujeanca a pornit afacerea dupa ce a accesat fonduri prin programul guvernamental StartUp Nation. Produsele Adelei se pot cumpara momentan doar din localul deschis in Cluj, dar tanara antreprnenoare vrea sa isi extinda activitatea si in mediul online.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si