Avem detalii de ultim moment despre tragedia din Londra, provocată de un român din Pucioasa. În exclusivitate, la Stirile Kanal D de la ora 19:00, aflați tot ce nu se știe despre Ioan Pînțaru. Românul care a îngrozit întreaga lume și care ar suferi de depresie este patronul unei firme de transport și este tatăl unei fetițe.

Reporterul Știrilor Kanal D este la Londra și a reușit să obțină detalii necunoscute până acum despre cel care a băgat în spital o fetiță de 11 ani, pe care a înjunghiat-o, chiar sub ochii mamei ei, cu 11 lovituri de cuțit.

Mărturiile vecinilor și imaginile exclusive de la locul atacului, dar și de la singura adresă din Marea Britanie a bărbatului, stau drept dovezi în cel mai tulburător caz de până acum.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Soția fostului finalist de la ”Puterea Dragostei”, Gabriel Vasiliu, ucisă în Olanda! Tragedia de nedescris a avut loc în timp ce fostul concurent se află după gratii- wowbiz.ro

Citeste si: Indignare generală după ce un bărbat care a lucrat 104 zile la rând a murit pentru că i-au cedat organele- antena3.ro

atac Londra

Ion Pînțaru 

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Am aflat toate informațiile care nu au ajuns până la acest moment în România și le facem publice la Știrile Kanal D de la ora 19. Ce l-a împins pe bărbatul de 32 de ani către un asemenea gest, cine este el cu adevărat, dar și alte detalii cutremurătoare aflați în această seară numai la Kanal D.

atac Londra

Ion Pînțaru 

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Atenție, știm totul și vă dezvăluim și vouă detaliile explozive ale atacului înfiorător din Marea Britanie, de la ora 19:00, la Știrile Kanal D.

Nu ratați imagini exclusive și mărturii șocante, cu un puternic impact emoțional, despre gestul teribil și de neînțeles al lui Ion Pînțaru.

 

 

atac Londra

Ion Pînțaru 

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si