Vă invităm acum să pătrundem împreună în sclipitoarea lume a diamantelor. Nu degeaba se spune despre ele că sunt cele mai bune prietene ale unei femei, căci pietrele prețioase aduc cu sine strălucirea. Și cine altcineva să știe mai multe despre ele dacă nu chiar fanul lor numărul unu, Raluca Bădulescu. Vedeta își dorește câteva bijuterii noi, așa că am mers cu ea la o sesiune de cumpărături.

Diamantele, accesoriile unei dive

Raluca Bădulescu- Am venit așa mai modestă de acasă adică doar cu 2 inele și un colier așa pe fin că să vedem ce se potrivește.

Pentru pasionați de fashion, venirea primăverii este momentul ideal de reinoire a garderobei sau încălțărilor. În cazul Ralucăi Badulescu, primăvară se reinoiesc...diamantele. Pasionată de pietrele prețioase și dornică să aibă cât mai multe bijuterii tip statement, Raluca a pornit în căutarea celor mai potrivite achiziții.

Raluca Bădulescu- M-am gândit că să rivalizez cu Patriarhul Daniel și am văzut o cruce atât practic care este ceva superb.

Lanțuri de dimensiuni impresionante, diamante uriașe sau brățări care îți iau ochii. Toate sunt accesorii voluminoase, care îți fură privirea și pe care vedetă Kanal D le adoră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Raluca Bădulescu- Piatra asta de pe Titanic, nu a aruncat-o aia bătrână în apă, uitat-o aici, este splendidă.

Din colecția prezentatoarei nu lipsesc pietrele prețioase de dimensiuni impresionante, pe care Raluca adeseori le pune în valoare prin ținute simple și elegante. Însă diva știe foarte bine că oricât de spectaculoase sunt anumite bijuterii, asccesorizarea trebuie adaptată stilului de viață.

Raluca Bădulescu- Depinde de ce îți place, depinde de gusturile pe care le ai, depinde de mediul în care lucrezi, depinde de foarte multe lucruri, că eu știu, nu poți să te duci la un job

9 -5 purtând 7 inele.

Citește și: Cum să alegi inelul de logodnă perfect

Dincolo de spectaculozitatea lor, astfel de bijuterii reprezintă o formă de păstrare a veniturilor.

Noi ar trebui să ne uităm la bijuteriile astea că la o investiție, banii vin se duc, se devalorizează, diamantele, aurul platină.

Și tocmai că să susțină acest punct de vedere, vedetă a făcut o nouă investiție: a găsit bijuteria perfectă care îi înnoiește colecția și nu a stat prea mult pe gânduri.

Raluca Bădulescu- În concluzie trebuie să închidem în glorie aceste știri, respectiv crucea această este a mea! Sunt foarte fericită, bine ai venit primăvară cu alaiul ei de flori!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si