Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Doctoriță din Sibiu arestată pentru că a luat mită de la pacienți

Fosta șefă a spitalului județean din Sibiu a ajuns în arest preventiv pentru mai multe fapte de corupție. Procurorii spun că doctorița a profitat de pe urma bolnavilor și le cerea șpagă ca să le administreze tratamentele.

Redactia Stirile Kanal D,

Liliana Coldea, doctorița din Sibiu arestată pentru că a luat mită de la pacienți 


DISTRIBUIE
acest articol

După o noapte petrecută în spatele gratiilor, Liliana Coldea, fosta directoare de la Spitalul județean Sibiu a fost dusă din nou în fața magistraților.

Ea este acuzată de luare de mită. Vorbim aici despre 13 situații probate de procurori în care directoarea a pretins bani de la pacienți sau aparținătorii acestora pentru a le oferi bolnavilor tratament preferențial.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cum să cumpăraţi cele mai ieftine bilete de avion. Care sunt zilele cu tarifele cele mai mici- antena3.ro

De altfel, fostul manager nu se sfia să își etaleze bunăstarea construită pe spatele bolnavilor, iar pe rețelele de socializare directoare a postat fotografii din vacanțe scumpe.

După ce au fost analizate toate probele, judecătorii au decis ca Liliana Coldea să rămână în spatele gratiilor pentru cel puțin treizeci de zile.

Medicul care a luat mita de 13 ori in trei luni [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI