Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Doi turiști olandezi au rămas blocați peste noapte într-o zonă greu accesibilă din Munții Făgăraș. Operațiunea de salvare a salvamontiștilor: „Victimele au fost extrase în siguranță”

Clipe teribile pentru doi turiști olandezi. Bărbații au rămas blocați într-o zonă extrem de abruptă din Munții Făgăraș. Echipajele de salvare au intervenit, după ce mai mulți trecători le-au auzit strigătele de ajutor și au alertat de urgență autoritățile.

Estera Maria,

VIDEO - Doi turiști olandezi au rămas blocați peste noapte într-o zonă greu accesibilă din Munții Făgăraș. Operațiunea de salvare a salvamontiștilor: „Victimele au fost extrase în siguranță”

[Sursa foto: observatornews.ro]

DISTRIBUIE
acest articol

Doi turiști olandezi au fost recuperați marți de salvamontiști, după ce au petrecut o noapte întreagă blocați într-o zonă extrem de abruptă în Munții Făgăraș.

Mai mulți trecători au alertat autoritățile, după ce au auzit persoane care strigau după ajutor.

Salvamont Argeş a avut, marţi, o intervenţie extrem de dificilă în Valea lui Stan. Cei doi turtişti cu fost scoşi cu troliul, după care transportaţi cu elicopterul la spital. 

Citește și: Incident tragic, după ce doi soți au căzut în Munții Bucegi. Fiul lor era împreună cu ei

Citeste si: Traficul pe Valea Oltului va fi suspendat timp de o lună. Se fac defrișări pentru construcția autostrăzii Sibiu- Piteşti- kanald.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„În zona Văii lui Stan nu sunt locuri de aterizare şi ar fi durat mult că unul dintre salvamontisti să iasă la un loc aterizabil”, au mai transmis salvamontiştii.

Citește și: Intervenții riscante ale Salvamont: Un sportiv a fost salvat, dar un cioban a murit după un stop cardio-respirator

Victimele au fost legate și pregătite pentru acrosarea în troliu și au fost extrase pe rând.

„Ambele victime au fost extrase şi se află în siguranţă, în Aref”, au transmis salvamontiştii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI