,,Două femei, mamă și fiică, au fost găsite fără suflare în propria gospodărie. Una a sfârșit arsă de vie în curte, cealaltă era moartă în casă.

Anchetatorii cred că acolo s-ar fi derulat scenele unei crime urmată de sinucidere. Mai ales că iubitul tinerei povestește că mama fetei nu era de acord ca ea să se mute de acasă.

Vă avertizez că urmează informații cu un puternic impact emoțional'', a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

,,Era bucuroasa pentru orice pas făcut în viata ei, era plina de viata, era fericita ca și a ștrans bani să-și cumpere masina era un înger pe pământ nu jignea pe nimeni, nu supăra pe nimeni'', a transmis iubitul fetei. 

Diana avea 25 de ani și era învățătoare

Locuia cu mama sa în comuna Hoghiz, tatăl, șofer de tir, fiind plecat mai mult la muncă. De ceva vreme se iubea cu un tânăr din Brașov și mai rămânea nopțile pe la el. De altfel, chiar ieri ar fi trebuit să se vadă.

Tânărul ne-a povestit, sub protecția anonimatului, că din senin nu i-a mai răspuns la mesaje. Atunci și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat.

 „Niciodată nu se punea să doarmă când știa că trebuie să plece de acasă. Dacă era obosită dormea la mine. Mie îmi spunea și dacă mergea la toaletă, efectiv. Pot să jur că a fost adormită cu ceva. Plus că la ora 16 avea curs la facultate!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un vecin care avea cheia de la poartă a descoperit oroarea- după ce tatăl Dianei nu a mai reușit să dea nici de ea la telefon, nici de mama ei. Femeia de 45 de ani zăcea carbonizată în curte. Iar fiica ei era moartă în casă.

Citește și: VIDEO- Un român și-a împușcat soția într-un salon de cosmetică din Ruse și apoi s-a sinucis. Cine este femeia

 „S-a dus băiatul, a rupt gardul.... în casă nu, a venit poliția!”

„Ambele prezentau indicii de moarte violentă!”

„Se vor face autopsiile pentru a se stabili cu certitudine cauzele morții și succesiunea lor... nicio persoană sub acuzare!”, potrivit lui Adrian Radu, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Care este opinia iubitului fetei în acest caz?

Iubitul Dianei e aproape convins că tânăra ar fi fost ucisă de mama ei, care apoi și-ar fi luat viața. Nu ar fi fost de acord ca fiica ei să se mute la el în Brașov.

„Îi tot spunea: De ce mergi așa des la Brașov? Probabil nu s-a putut obișnui cu ideea că-i pleacă fata de acasă.

Urma să o cer de soție!”

 „Diana zicea ca e depresiva. Atât știu. Și mai știu că nu voia sa ma cunoască...”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

De altfel, aceasta e și ipoteza luată în calcul de anchetatori. Că mama și-ar fi ucis fiica, iar apoi s-ar fi autoincendiat. Dar nu exclud nici variante unei alte mâini criminale.

„Eu nu știu, că tare a plăcut-o pe fata aia. Toate poftele i le-a făcut!”

Citește și: Ce a apărut la locul crimei din București, acolo unde femeia însărcinată a fost ucisă! Familia și prietenii lui Beatrice își strigă durerea și plâng bebelușul care ar fi trebuit să vină pe lume

 „Eu cred că ea a avut o depresie, o decădere..... un moment de rătăcire... Da!”

 „Mai venea și la biserică... nu mai ieșea în lumea... nu mai ieșea!”

Ancheta continuă, iar acuzația din dosar e de omor. Se așteaptă rezultatele preliminare ale necropsiei pentru a face puțin lumină în tot misterul acestui caz șocant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si