Oamenii legii spun că este cea mai mare captură de acest fel. Stupefiantele valorau peste jumătate de milion de euro pe piața neagră.

Vlad Petrișor, colegul meu, are detalii. Vlad, bună seara.

Peste jumătate de milion de euro în roata de rezervă

Bună seara, bun găsit tuturor. Polițiștii de la BCCO au oprit în trafic, în județul Brăila, autoturismul. La volan, erau un bărbat de patruzeci și nouă de ani, iar pasageri erau alți doi indivizi, în vârstă de nouăsprezece și douăzeci și șase de ani.

Toți cei trei traficanți de droguri erau filați de poliție și au fost imediat percheziționați. În autoturism, sub scaunul șoferului au fost descoperite zece kilograme de substanțe interzise, sub formă de cristale, iar în portbagajul mașinii ticsite în roata de rezervă, alte douăzeci de kilograme de droguri. Oamenii legii spun că drogurile ar fi valorat pe piața neagră peste șase sute de mii de euro, iar aceasta este cea mai mare captură din acest an. Cei trei traficanți au fost duși în fața magistraților, cu propunere de arestare preventivă care s-a admis, iar dacă vor fi găsiți vinovați, riscă între zece și douăzeci de ani de închisoare pentru trafic internațional de droguri, pentru că există suspiciuni că ei ar fi introdus tupefiantele în țară. Acestea sunt până acum informațiile, înapoi la tine.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Marcel Ciolacu anunță ,,măsuri drastice'': Cel puțin 10 ani fără permis de conducere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si