„După mesele îmbelșugate de sărbători, mulți dintre români au fost dornici, astăzi, să reînceapă mișcarea. Sălile de sport s-au redeschis, iar clienții nu s-au lăsat așteptați. În timp ce unii au ars calorii la aparatele de fitness, alții au mers la piscină”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

La sală după sărbători

Chiar dacă a fost prima zi de program după sărbători, sălile de fitness au fost pline. După câteva zile de odihnă, nu puțini au fost cei care s-au reîntors la antrenamente.


Printre ei se numără și Andrei. Lucrează cu un antrenor personal care concepe programe adaptate pentru el.
„Pauza nu a fost mare, ultimul antrenament a fost pe 30 sau pe 29, deci două zile le consider o perioadă de odihnă, nu o pauză. Mâncărurile sunt, într-adevăr, mult mai grase, mai tradiționale, dar atâta timp cât nu sunt în exces, n-au cum să facă rău, totul ține de cantitate”, a spus Andrei.

Citește și: VIDEO- Meniuri sofisticate pentru Revelion. Rețete cu care vă puteți surprinde invitații

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Schimbările nu apar fără multă muncă și perseverență, mai ales după o perioadă în care au lipsit de la sală.
În cazul în care pauza a fost mai lungă, instructorii de fitness recomandă ca reluarea antrenamentelor să se facă treptat.
„Am putea să facem, vorbesc strict pentru începători, să facem un circuit, să pregătim din nou corpul pentru efort, greutățile să fim destul de moderați cu ele, depinde și de ce am făcut în această vacanță, cât am lipsit, două săptămâni.

Revenim treptat la vechile obiceiuri. Nu trebuie să ne dorim să vedem rezultate peste noapte, pași mici și mulți, asta e cheia marilor succese”, a explicat Valentin Șovan, antrenor personal de fitness.
Cei care nu s-au simțit pregătiți să intre în sala de fitness, au mers la piscină.
Nu mai este niciun secret că sportul ne ajută să avem o viață sănătoasă, iar studiile arată că pentru asta sunt suficiente între 150 și 300 de minute de activitate fizică pe săptămână. Cheia e să perseverăm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si