Ce premiu i-a acordat președintele american

Emoțiile s-au văzut abia la finalul concertului, când superstarul britanic a izbucnit în lacrimi, după ce Biden l-a premiat cu Medalia Națională pentru Umanism.

Citeste si: Joe Biden condamnă Rusia în adunarea ONU. "Putin face amenințări nucleare iresponsabile"

 „ La fel ca atât de mulți americani, familia noastră îi iubește muzica

Cântecele sale ne duc înapoi în timp, ne fac să ne reamintim momente, ne fac ca fiecare zi să fie excepțională și ne ajută să ne conectăm și să prindem viață ,” a spus Biden.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cântărețul britanic, ce a refuzat să cânte la învestirea fostului președinte Donald Trump, a acceptat să cânte pentru familia Biden.

„Sunt uluit. Voi preţui asta”

Concertul său a avut loc cu ocazia sărbătoririi oamenilor pe care Casa Albă i-a numit eroi de zi cu zi și anume: asistente medicale, lucrători de urgență și de sănătate mintală, profesori, avocați și activiști LGBTQ+.

Citeste si: LIVE VIDEO| Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a s-au încheiat. Sicriul reginei, depus lângă cel al ducelui Filip de Edinburgh

La finalul serii, Biden i-a înmânat lui John Medalia Națională pentru umanism, moment în care superstarul britanic a izbucnit în lacrimi.

Sunt uluit. Voi preţui asta ”, a spus John.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si