În urma unei hotărâri adoptate recent de autorități, nu vom mai fi obligați să ne autoizolăm chiar dacă venim din țări care până acum, erau pe lista roșie sau galbenă.

Este posibil ca românii care se întorc din țări precum Spania, Olanda sau Belgia sa nu mai fie nevoiți să stea în izolare la domiciliu pentru 14 zile.

Ce prevede hotărârea adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență?

Iar asta, datorită unei noi hotărâri, adoptată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. Aceasta prevede că cei care vin din străînătate scapă de carantină sau izolare dacă vin din țările unde rata cazurilor de îmbolnăvire din ultimele 14 zile este egală sau mai mică decât cea din țara noastră.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Printre țările care nu sunt încă pe lista verde se numără Marea Britanie și Suedia. Însă această listă este actualizată săptămânal și poate fi verificată pe site-ul Institutului Național de Sănătate publică.

VIDEO | Fără autoizolare la întoarcerea din Spania
VIDEO | Fără autoizolare la întoarcerea din Spania

Citeste si: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă: Trei pacienţi cu coronavirus, în stare gravă, transferaţi de la Târgovişte

Citeste si: Comisia Europeană autorizează antiviralul Remdesivir

Citeste si: Anunț de ultimă oră! Bilanț alarmant al cazurilor de coronavirus în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si