Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Fiica viceprimarului din Olt, ucisă într-un accident produs de iubitul ei

E durere mare în județul Olt, acasă la fiica viceprimarului din Poboru, tânăra de 32 de ani care a murit în accidentul provocat de iubitul ei. A avut o viață grea, prin spital, din pricina unor probleme de sănătătate destul de grave. Acum toți sperau că, în sfârșit, se va face bine. Luni ar fi trebuit să se opereze la ochi. Din păcate, nu va mai ajunge. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

E o durere care apasă cinic pe sufletele tuturor. Moartea cruntă a tinerei de 32 de ani a șocat întreaga comunitate. Andreea a avut o viață grea dar mereu a dus lupta calmă și cu o ambiție de fier. Nu a cedat. Avea probleme de sănătate care o chinuiau de la naștere și îi afectaseră ochii. Plimbată printre spitale de când era copil, fata se întorcea acasă cu zâmbetul pe buze.

Citeste si: Un bărbat cu simptome asemănătoare cu cele avute de cei care suferă de coronavirus a ajuns pe Aeroportul Otopeni

Citeste si: ȘOCANT! Mariana de la Puterea dragostei a recunoscut tot! ”Tata a murit când aveam 16 ani, dar nu am vrut să mă duc la înmormântarea lui”

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

În ciuda tuturor încercărilor, Andreea terminase Facultatea de Ştiinţe Juridice în Piteşti şi se angajase de câţiva ani acolo.
Ieri trebuia să se întoarcă în comuna natală din Olt cu microbuzul, însă în ultimul ceas, a hotărât să meargă cu maşina iubitului său în vârstă de 37 de ani.


Bărbatul a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a izbit de alte două autoturisme şi de un tir încărcat cu deşeuri. El a scăpat cu câteva zgârieturi. Ea, însă, a murit înainte de a mai fi transportată la spital cu elicopterul Smurd.

Citeste si: Bărbat rătăcit cu maşina în Ţinutul Pădurenilor, pe un drum cu zăpadă îngheţată, salvat de pompieri

Părinți sunt răvășiți, la fel și bunica fetei, însă cu toții trebuie acum să strângă din dinți și să se pregătească de înmormântare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI