Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Francesca, decizie șoc după ieșirea din „Casa iubirii”. Moldo și o altă concurentă au stârnit controverse, după declarațiile celei eliminate. Nimeni nu se aștepta la asta

Francesca, decizie importantă la „Casa iubirii”. Moldo nu se aștepta la așa ceva din partea ei.

Antonia Cioanca,

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

A fost o zi cu multe emoții în „Casa Iubirii”, mai ales că Francesca a decis pe cine să trimită alături de Moldo la o zi relaxantă la piscină, după ce ea și colegul ei au câștigat acest drept în urma unui concurs. 

„Dragii mei, am stat și m-am gândit foarte mult cine să meargă cu Moldo la piscină, alături de cine o să se simtă Moldo cel mai bine. Într-un final am luat o decizie. N-a fost foarte greu, vreau să vă spun, pentru că imediat am simțit-o și am știut. Cea care trebuie să meargă la date, la piscină cu Moldo, este Rebecca. Te pup Rebi, să-ți iei costumul de baie frumos!

De ce Rebecca? Păi s-a văzut în gală. Rebecca l-a votat pe Moldo, Moldo pe Rebecca, tachinări, chestii. Știți vorba aia: cine se tachinează se... Și continuați voi”, a fost mesajul Francescăi pentru concurenți.

Decizia Francescăi a stârnit hohote de râs în ”Casa Iubirii” pentru majoritatea concurenților, inclusiv pentru Moldo și Rebecca, care s-au amuzat copios. Nu la fel de vesel a fost însă Antoni, care nu a părut prea încântat de hotărârea Francescăi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Eu cine sunt aici? Nimic?!" Scandal uriaș în casa fetelor. Bianca răbufnește, revoltată pe atitudinea pe care unele concurente o au față de ea

[Sursa foto: Captură YouTube]

Rebecca, dezamăgită de ziua la piscină alături de Moldo. De ce nu vrea să se bucure de surpriza pe care i-a făcut-o Francesca: „Să fie clar că nu i-am zis eu să mă trimită”

Rebecca nu a fost încântată când a auzit că ea a fost aleasă de Francesca să i se alăture lui Moldo la piscină, în special după ce a auzit cum și-a motivat tânăra decizia. 

Rebecca: „Doamna Andreea, dar hotărăște Francesca pentru mine? Dacă eu nu vreau?”
Andreea Mantea: „Ea a câștigat și ea dă cui crede de cuviință. Așa a fost discuția de aici. Este meritul ei și ea decide cui îl oferă, ea s-a luptat.”
Rebecca: „Și nu pot să îl dau mai departe?”
Andreea Mantea: „Dacă pleci din casă, da. Deci dacă vrei să pleci și tu, poți să-l dai mai departe. Te deranjează să mergi la piscină cu Moldo?”
Rebecca: „Nu e vorba de asta, dar nu știu ce facem la piscină mai exact...”
Moldo: „Și-ți iei colac, că e apa mare.”

Andreea Mantea a încercat să o ajute pe Rebecca să se destindă și să se bucure de surpriză, iar într-un final bruneta a acceptat.

Andreea Mantea: „Eu nu înțeleg, de ce nu vă bucurați?”
Rebecca: „Eu nu vreau să se interpreteze ca și cum mi-ar plăcea mie de Moldo sau...”
Robi: „Dacă te-ai duce fără alte chestii nu s-ar interpreta. Tu te duci ca omul.”
Andreea Mantea: „Rebecca, ai cerut tu să mergi la piscină cu Moldo? Moldo, ai cerut tu? Nu. Și atunci?”
Rebecca: „Din ce a zis Francesca pare ca și cum i-aș fi zis eu, dar eu nu i-am zis.”
Andreea Mantea: „Nu. Este o părere personală. Cum aveți voi fel și fel de păreri pe aici, prin casă, a avut și Francesca o părere. Oameni buni, nu știți să vă bucurați.”
Moldo: „Poate nu știe să înoate.”
Rebecca: „Ba știu.”
Andreea Mantea: „O să aveți cocktail-uri, Doamne.”
Robi: „Putem să avem și noi câte unul, să ne uităm la ei?”
Andreea Mantea: „Eu nu înțeleg. Sunteți tineri, sunteți frumoși, arătați și bine.”
Rebecca: „Doar să fie clar că nu i-am zis eu Francescăi să mă trimită pe mine. A zis ea că a observat în gală.”
Andreea Mantea: „E părerea ei.(...) Să aveți costumele de baie la voi.”

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

În timp ce Moldo și Rebecca au strâmbat din nas când au aflat că vor petrece timp împreună, Robi a mărturisit că s-ar fi bucurat să aibă parte de o zi de relaxare, mai ales dacă ar fi avut-o alături pe Teodora. 

Andreea Mantea: „Robi, ai fi vrut să mergi și tu la piscină anul acest?”
Robi: „Am fost de foarte puține ori anul acesta. Cu Teodora(n.red. ar fi vrut să meargă).”
Andreea Mantea: „Păi n-ai zis mai devreme că îi faci rău și că o să te retragi?”
Robi: „Am fi putut discuta mai mult.”

Citește și: VIDEO "Plec acasă. Patrick cu Bianca au avut și au relație" Robert răbufnește și face acuzații grave despre venirea noii concurente. Este scandal de proporții în "Casa Iubirii": "Îi e frică"

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI