Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Grupare de cămătari din Capitală și Ilfov, "vizitată" de mascați. Ce au găsit polițiștii la percheziții

O grupare de cămătărie și șantaj din județele Ilfov, Dâmbovița și municipiul București a fost luată cu asalt de mascați încă de la primele ore ale dimineții de marți, 8 octombrie.

Sorin Negru,

37 mandate de percheziție domiciliară în 34 de locații din județele Ilfov, Dâmbovița și municipiul București

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La data de 8 octombrie 2024, polițiștii IPJ Ilfov, sprijiniți de alte structuri cu atribuții pe linia poliției judiciare, pun în executare 37 mandate de percheziție domiciliară în 34 de locații din județele Ilfov, Dâmbovița și municipiul București.

Citește și: VIDEO Razii de amploare în toată țara. 316 percheziții într-un dosar cu arme introduse ilegal în România

UPDATE. La perchezițiile de marți dimineață au fost găsite arme albă și sume de bani. 

Sumele acordate ca împrumut erau cuprinse între 500 şi 30.000 de lei, iar dobânzille se situau în 10 şi 100%.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Surse apropiate anchetei afirmă că din grupul infracţional, care numără 10 persoane, pe lângă liderul grupării, mai făceau parte şi soţia şi cei doi fii ai săi.

10 interlopi, suspectați de cămătărie și șantaj

Acțiunea este organizată într-un dosar penal, instrumentat la nivelul Poliției orașului Otopeni, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză, se efectuează cercetări față de 10 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, camătă și șantaj.

De asemenea, alte 30 de persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ilfov, Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei și Poliția Capitalei.

De asemenea, suportul de specialitate a fost oferit de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Totodată, la activitățile din Ilfov, operațiunea beneficiază de suport din partea IGAv din cadrul MAI.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii au documentat activitatea infracţională a mai multor persoane, pornind de la sesizarea unei persoane privind o posibilă agresiune, pe fondul neplății întregii dobânzi, la o sumă de bani.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI