Cele mai noi tendințe ale momentului sunt prezentate, zilele acestea, la New York. Iar criticii au tras deja o concluzie generală: stilul clasic este cel care domină ținutele din această perioadă.

Hainele retro revin la modă

Show-urile puse la punct de marile case de modă sunt de-a dreptul extravagante prin prezentare, însă, simpliste ca tipare ale vestimentațiilor. Colecția semnată de designerul Michael Kors vine în sprijinul acestei idei: influențat de strălucirea anilor 30, creatorul a propus costume din tweed, pulovere din cașmir și fuste ușor conice.

În plus, o parte dintre modelele rochiilor de seara prezentate pe podium de designer sunt inspirate chiar de rochia de mireasa purtata de bunica creatorului, in anii 30.
În completare, creatoarea de moda Tory Burch propune un look nou, proaspăt, folosind diferite texturi și cusături. Cea mai nouă colecție lansată zilele acestea include jachetele și pantalonii în stilul anilor 70, confecționate din denim, piele și paiete.

Citește și: VIDEO- Axinte, în culisele vieții de familie. Care este secretul căsniciei de peste 20 de ani a actorului?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un tribut dedicat frumuseții feminine a adus și casa de modă Carolina Hererra, cu cele mai noi creații ale sale. Designerul a combinat fustele tip creion cu bluze și sacouri supradimensionate, la care a accesorizat multiple volane sau elemente strălucitoare.


De la prezentările de modă organizate la New York nu au lipsit nici vedetele. Actrițele Diane Kruger și Demi Moore au făcut senzație în public. Ambele au adoptat vestimentații lejere, dar la modă. În schimb, machiajul purtat de cele două dive a fost unul natural și simplu, care le-a scos în evidență trăsăturile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si