În această săptămână avem lună plină în rac. Jupiter este revine în mers direct și ne favorizează pe final de an. Este momentul perfect să facem mai mult pentru sufletul nostru. Iată ce au pregătit astrele, pentru fiecare zodie, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii cu Andreea Dincă

"Crăciun fericit! În această săptămână se formează pe cer o lună plina în rac.

Multe emoții, răsturnări de situații și conștientizări legate de echilibrarea familiei și sectorul profesional. Benefic, jupiter revine în mers direct și vă favorizează pe final de an. Pe sectorul sentimental, fecioarele și peștii au o săptămână bună. Vă bucurați de momente frumoase alături de familie. Faceți cadouri inedite, dar și voi sunteți surprinși, primiți cadouri inedite, dar reușiți și voi, sunteți surprinși de cei dragi. Gemenii și săgetătorii în dragoste reușesc să stârnească tot felul de tensiuni, controverse. Atingeți la masa de Crăciun anumite răni sau în celelalte zile. Pe sectorul profesional și financiar au rezultate frumoase și oportunități capricornii și racii. Reușiți să vă bucurați împreună cu cei dragi și să faceți anumite investiții pe termen lung. Pe sectorul financiar, berbecii și balanțele au rezultate bune, dar nu sunt mulțumiți. Încercați să fiți recunoscători pentru tot ce ați realizat și vedeți partea plină a paharului. Din punct de vedere sănătate și energie, leii și vărsătorii stau bine.
Sunteți în echilibru, nu faceți excese și vă bucurați de aventură, distracție alături de persoanele iubite. Sănătatea este un pic vulnerabilă pentru nativii taur și scorpion. Încercați să nu exagerați la mesele cu familia și să faceți mai multă mișcare. Fiți mai optimiști. Vibrația săptămânii este cifra 7. O energie puternică, o energie care vă îndeamnă către spiritualitate. Reușiți să aveți conștientizări și să faceți mai multe pentru sufletul vostru.
În această săptămână reușiți să aduceți iertarea și vindecarea aproape de voi", a declarat Andreea Dincă, astrolog.

Citește și: De câte luminițe de Crăciun avem nevoie pentru a ne face casa vizibilă din spațiul cosmic? Iată cât costă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si