"În această săptămână, mercur tranzitează semnul Capricornului. Setea de cunoaștere este la cote maxime, iar energia este orientată către zona profesională. Iată, ce au pregătit astrele pentru fiecare zodie!", a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii

"În această săptămână, mercur, planeta comunicării tranzitează semnul capricorn. Așadar, energia este orientată către carieră, muncă, zona profesională, reputație și statut. Vă interesează să vă faceți planuri pe termen lung ca să creșteți din punct de vedere financiar.

Pe sectorul amoros fecioarele și peștii au o săptămână cu experiențe inedite. Vă deschideți sufletul către Întâlniri și faceți surprize frumoase persoanelor pe care le iubiți.

Pe sectorul iubirii, gemenii și săgetătorii au probleme, neînțelegeri. Apar situații care nu pot fi controlate. Atenție la mesaje, atenție la felul în care transmiteți mesajele. Aceste tensiuni ar putea să escaladeze.

Pe sectorul financiar, capricornii și racii au o săptămână plină. Multe oferte, oportunități. Creativitatea vă ajută să accelerați procesul de dezvoltare. Bucurați-vă de toate talentele voastre.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Berbecii și balanțele au o săptămână fluctuantă pe sectorul financiar. O oportunitate vine, o altă șansă poate să plece. Aveți răbdare. Nu vă grăbiți să luați decizii. Este indicat ca în aceste zile să îmbunătățiți proiectele existente.

Taurii și scorpionii emană vitalitate și energie. Este o săptămână bună pentru voi. Puteți să primiți vești bune pe sectorul sănătății și chiar să îi sustineți și pe cei din jur.

Sănătatea poate să aducă anumite situații pentru nativii leu și vărsător. Aveți mai multă grijă de voi. Puteți merge către o metodă alternativă de îngrijire: ceaiuri, relaxare, muzică și aromaterapie.

Vibrația săptămânii este cifra 3. Această energie este veselă și distractivă. Vă îndeamnă către comunicare, către cunoaștere. Setea de cunoaștere este la cote maxime. Descoperiți lucruri noi, deoarece sunteți curioși și vă distrați alături de cei dragi", a declarat Andreea Dincă, astrolog.

Citește și: Horoscop săptămânal pentru 15- 21 ianuarie 2024: Se anunță o perioadă plină de surprize!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si