„Luna martie începe sub aspecte astrale armonioase, este o săptămâna bună pentru meditație și introspecție. Vibrația săptămânii este cifra 1 care ne îndeamnă să avem mai multa încredere în noi. Începe horoscopul cu Andreea Dincă”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Horoscopul Săptămânii, cu Andreea Dincă

„Luna începe sub aspecte armonioase, aspecte care se formează între planetele din zodia Pești și planetele din zodia Taur.

Energia Peștelui aduce foarte multă imaginație și creativitate. Acestea le puteți folosi atât la locul de muncă, cât și în timpul pe care îl petreceți alături de familie. Este o săptămână bună pentru meditație, rugăciune, introspecție, pentru plimbări în natură. De asemenea, vă interesează și zona financiară, unde puteți să aveți rezultate mult mai bune pentru că sunteți eficienți și super creativi. 
Berbec: vă folosiți imaginația pentru a rezolva anumite situații, blocaje pe sectorul financiar. Prietenii, de asemenea, vă cer ajutorul. De ce, pentru că voi aveți răspunsul la foarte multe probleme și situații. În viața de cuplu acordați mai multă atenție intuiției care vă arată unde aveți de făcut mai multe lucruri, unde aveți de îmbunătățit.

Taur: în această săptămână intrați în grupuri noi, cunoașteți oameni de la care învățați o mulțime de lucruri, informațiile curg, iar acestea vă ajută să creșteți și să vă dezvoltați în special financiar, dar nu numai.

Gemeni: este important pentru voi să primiți acordul celor din jur sa faceți anumite lucruri. Cautați validare, căutați sa primiți undă verde, iar lucrul acesta se întâmplă. Sunteți gata de acțiune. Este foarte important, de asemenea, să vă faceți timp pentru sănătate, să faceți mai multă mișcare și să luați suplimente dacă este cazul.

Citește și: Horoscop pentru 4 martie 2024: Nativii care primesc cadouri frumoase de la colegi și de la prieteni

Rac: în această săptămână sunteți pregătit pentru interviuri, pentru examene, pentru a urca următoarea treaptă. Toate stelele vă sunt favorabile, acționați cu încredere. Daca sunt anumite situații de rezolvat cu familia și acolo sunt șanse să găsiți rezolvare, dar nu uitați să vă acordați și vouă timp de refacere cu familia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Leu: drumuri pe la bancă, drumuri pentru a rezolva cu anumite acte, sunteți foarte concentrați să rezolvați această zonă financiară. Sunteți foarte concentrat să rezolvați niște situații din trecut care revin din ce în ce mai greu. Este indicat să faceți totul cu pași mici pentru a nu relua pe viitor, să revină și să tot revină. Faceți o dată și bine.

Fecioară: în această săptămână parteneriatele voastre trec prin tot felul de schimbări, vă puteți baza pe cei din jur și este în regula dacă nu primiți ajutorul așa cum ați sperat. Mai puține speranțe și mai multe fapte, așteptări nerealiste. Pentru a nu suferi aveți și planuri de rezervă.
Balanță: sunteți foarte solicitați pe zona muncii, aveti foarte multe proiecte, multe sarcini, dar și promisiuni pentru un bonus sau alte avantaje financiare. Acest lucru vă ajută și vă motivează. Aveti un pic atenție și cu odihna, puteți să exagerați.

Scorpion: în aceasta săptămână va concentrați destul de mult sa îmbunătățirile relației de cuplu.

De asemenea, dacă aveti copii acordați-le mai multa atenție. Este momentul sa faceți lucruri noi, sa va deschideți sufletul, sa fiți mai creativi.

Săgetător: toată atenția este către familie, deci sunt anumite evenimente care va doriți sa iasă bine, evenimente care v-au acaparat pentru care v-ați dat tot sufletul, cumpărai tot felul de obiecte și poate depășiți chiar bugetul.
Capricorn: comunicarea e cuvântul cheie pentru voi în aceasta săptămână. Comunicați cu cei din jur scurt și la obiect. Acestea au efecte deoarece îmbunătățesc toate relațiile. Chiar as spune ca este o săptămână în care învățați cu ușurință foarte multe lucruri si va șlefuiți talentul pe competente. Se poate îmbunătăți relația cu frații, cu surorile.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vărsător: în aceste zile petreceți mai mult timp gândindu-va la anumite aspecte financiare, cum sa creșteți, cum sa va dezvoltați, cum sa evoluați. Există posibilitatea sa vina răspunsuri pe căi neașteptate și chiar de la persoane la care nu v-ați gândit.

Pești: sunteți sensibili, iar asta se vede în toate relațiile voastre. Învățați să vă protejați de energiile negative, lucru care v-ar putea ajuta.
Vibrația săptămânii este cifra 1. Această energie îndeamnă către acțiune. Este momentul să porniți pe un drum nou, sa acționați, sa aveti mai multa încredere în voi și sa îmbrățișați noi începuturi”, a transmis Andreea Dincă, astrolog.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si