„În această săptămână avem parte de mai multe evenimente astrale, energii deosebite care schimbă destine, eclipsă de soare și o lună nouă în Berbec. Vibrația săptămânii este cifra 6 și ne îndeamnă la iubire și pasiune. Începe horoscopul cu Andreea Dincă”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Horoscopul săptămânii

„Începem săptămâna sub imperiul unei energii deosebite, eclipsă de soare, avem o luna noua în Berbec, eclipsa de soare care activează transformări si schimbări.

Este momentul noilor începuturi, dar și al evenimentelor predestinate, așadar aveți mai multă grijă cu sufletul vostru și grija cu planurile voastre. Este o săptămână încărcată, solicitanta, cu multe schimbări de destin.
Berbec: Aveți o săptămână interesantă, este important să vă deschideți, să fiți motivați si să aveți mai mult curaj deoarece apar oportunități și noi capitole pe care doriți să le îmbrățișați, șanse foarte mari de reușită.
Taur: Această săptămână poate să vă ajute sa creșteți din punct de vedere spiritual. Ascultați-vă intuiția și retrageți-va puțin deoarece veți afla foarte multe lucruri. Gemeni: Întâlnirile din aceasta săptămână ar putea să vă schimbe viața. Sunt oameni predestinați, sunt oameni care vin cu informații interesante care sa va ajute sa priviți poate viata dintr-un alt punct de vedere și să evoluați.
Rac: În această săptămână va preocupați foarte mult de viitorul profesional.
Pe zona carierei sunt tot felul de situații care vă ajuta sa creșteți, însă contează foarte mult planurile pe care vi le faceți și motivația din interior.

Citește și: Horoscopul zilei de 9 aprilie 2024: Fericirea intră în viața acestor nativi. Ziua lor este presărată cu momente unice

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Leu: O abordare diferita in viata voastră, schimbarea filozofiei asupra vieții. Este important sa studiați si bineînțeles sa va documentați înainte sa luați decizii, potențial pentru călătorii.
Fecioară: În această săptămână poate aveți drumuri pe la banca sau discuții despre bani, discuții despre banii la comun, moșteniri, partaje sau alte direcții financiare. Aveți mai multa răbdare si nu fiți impulsivi.
Balanță: Veți simți foarte puternic această eclipsă care aduce schimbări in viata voastră, în special pe sectorul sentimental. Sunt cupluri care se destramă, dar sunt si cupluri care vor asuma angajamente pe termen lung.
Scorpion: Un nou capitol se deschide pentru voi pe sectorul profesional, important este sa știți ce va doriți si sa aveți obiectivele clarificate. Atenție un pic si cu sănătatea.
Săgetător: Vă dați voie în aceasta săptămână sa va deschideți sufletul pe sectorul iubirii. Posibilitatea sa va îndrăgostiți sau poate daca deja sunteți într-o relație, sa luați decizia pentru a avea un copil sau un proiect creativ.
Capricorn: Vă duceți atenția in aceasta săptămâna către casă, către familie, poate chiar sa investiți in confortul casei, sa cumpărați anumite obiecte, sa renovați, iar unii dintre voi, mai curajoși, se gândesc la o nouă locuință.
Vărsător: Este important in aceste zile sa aveți răbdare cu planurile voastre deoarece acestea se pot transforma in realitate peste zi, acordați-va timp, cautați soluții, variante si toate se vor așeza.


Pești: Plantați semințe în sectorul banilor, așadar este o săptămână in care aveți idei si găsiți tot felul de soluții si idei creative pentru a crește din punct de vedere financiar.
Vibrația săptămânii este cifra 6. Această energie ne îndeamnă către iubire, către a ne deschide sufletul, sa experimentam romantism, seducție, pasiune, sunt tot felul de situații din care învățați si in urma cărora va dați seama de binecuvântările pe care le aveți in viata voastră”, a explicat Andreea Dincă, astrolog.

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea a suferit un grav accident! Fosta concurentă ”Bravo, ai stil!” desfigurată: ”Am intrat frontal într-un TIR”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si