Tragedia s-a petrecut pe aeroportul Seremetievo, cel mai mare din Rusia. Avionul Suhoi Superjet 100, cu 78 de oameni la bord decolase de scurta vreme. Pilotii au raportat o defectiune tehnica si au cerut aterizarea de urgenta. Insa avionul a lovit pista iar jumatatea din spate a luat foc.

Flacarile au cuprins complet motoarele si aripile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In mai imulte inregistrari video suprinse de amatori se vede cum flacarile au cuprins motoarele si aripile. Fumul gros face aerul irespirabil. Se aud strigate disperate si oameni care alearga sa-si salveze viata.

Avionul a ars extrem de repede, cu flacari uriase. Un nor gigant de fum s-a ridicat din deasupra aparatului.

Compania Aeroflot, care detine avionul, a comunicat ca aterizarea a fost determinata de un incendiu la motoare, in timpul zborului.
Initial autoritatile au comunicat ca sunt 13 morti, insa bilantul a fost reactializat la scurta vreme. 41 de oameni si-au pierdut viata in incendiul de la bord. Sunt 37 de supravietuitori.

Intre morti sunt si 2 copii. Avionul Suhoi Superjet 100 este unul dintre cele mai folosite in Rusia. Comitetul de ancheta rus a anuntat deschiderea investigatiilor. Ancheta penala vizeaza incalcarea regulilor de securitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si