Este vorba despre primarul din Ogrezeni, judeţul Giurgiu, care le-a împărţit alimente bătrânilor din comună.

Citeste si: OMS: Noul tip de coronavirus este de 10 ori mai letal decât gripa de tip A (H1N1)

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un gest nobil, dacă fiecare pachet primit de vârstnici nu ar fi fost însoţit şi de o îmbrăţisare din partea primarului Jean Jipa.

Astfel, zeci de bătrâni au luat contact direct cu edilul, în ciuda recomandărilor făcute de autorităţi de limitare a contactului cu persoane vârstnice pe perioada pandemiei. În poze se poate observa că deşi avea un oarecare echipament de protecţie, primarul nu a purtat botoşi de unică folosinţă, iar, de multe ori, şi-a dat masca jos de la gură în timp ce îi îmbrăţişa pe bătrâni.

Citeste si: Adrian Vasilescu, BNR: “Sunt vești rele, aducătoare de recesiune. Băncile să aibă grijă de economiile românilor ca de ochii din cap”

Datele Institutului Naţional de Sănătate Publică arată că persoanele cele mai predispuse la a deceda în urma infecţiei cu COVID-19 sunt cele care au peste 66 de ani.

Citeste si: Omenirea, aproape de șase noi pandemii? Descoperire terifiantă a cercetătorilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si