Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Incendiu devastator în Valencia! Cel puțin patru morți și 19 dispăruți, după ce un bloc a luat foc

Un incendiu de proporții a ucis cel puțin patru persoane într-un bloc de locuințe de mare înălțime din orașul spaniol Valencia. Flăcările s-au extins și la o clădire alăturată.

Stefania Pavel,

Un bloc din Valencia a fost cuprins de flăcări puternice.

[Sursa foto: Profimedia]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie fără margini în Valencia! Un incendiu devastator a izbucnit joi, la un bloc de apartamente, în jurul orei locale 17 iar, potrivit presei spaniole, în această dimineață, încă arde.

Imagini cu blocul în flăcări din Valencia.

[Sursa foto: X]

Citește și: Incendiu puternic la hotelul stadionului din Alba Iulia. 15 sportivi cazați au fost evacuați

De la ce ar fi izbucnit incendiul?

Un bărbat din bloc ar fi declarat că totul ar fi pornit de la etajul al patrulea, însă momentan nu este nimic cert.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

"Focul s-a extins în doar 10 minute", a spus el. Totodată, un inginer a spus că plăcile de aluminiu cu un izolator din spumă care alcătuiesc stratul exterior al clădirii sunt "foarte bune pentru izolarea împotriva căldurii și a frigului, dar foarte inflamabile".

Un bloc de 14 etaje a fost cuprins de flăcări în Valencia.

[Sursa foto: X]

Citește și: România a anunțat NATO că îl propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General al Alianței- SURSE

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez a reacționat și el pe pagina X, spunând că vrea să transmită solidaritatea lui tuturor persoanelor afectate de incendiu.

Acum, pompierii analizează clădirea pentru a evalua dacă există riscul ca aceasta să se prăbușească, a declarat Jorge Suárez.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI