Succesul nu vine doar cu povești cosmetizate sau fotografii editate, ci și prin sinceritate și naturalețe. Acest lucru îl susține Ioana Grama, care, de peste 10 ani, se bucură de zeci de mii de aprecieri și sute de mii de urmăritori în mediul online. Care este rețeta care i-a adus notorietatea? Aflați chiar de la ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ioana Grama este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. Indiferent că postează imagini din vacanțe sau din viața sa de zi cu zi, tânăra face de fiecare dată furori cu fotografiile sale. "Sunt tânără, în floare, sunt plină de viață. Cred că asta mă ajută", spune ea.

Vedeta din online, originară din Reghin dar care locuiește în Cluj-Napoca, nu postează doar imagini glamour și împărtășește cu urmăritorii săi și momentele grele. "Cred că de asta sunt și urmărită de atâția oameni, pentru că niciodată n-am încercat să ascund nici măcar lacrimile sau tristețea. Sunt o persoană foarte asumată și cred că asta m-a ajutat".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si