Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Povestea impresionantă a lui Ionuț, tânărul cu dizabilități salvat de viitură de cățelul lui, Pichi. "Este eroul meu! Mulțumesc!"

În urma inundațiilor catastrofale din Galați apar și povești impresionante care aduc speranță. Un câine a devenit erou după ce și-a trezit stăpânul cu dizabilități chiar când apa a năvălit în casă. L-a salvat pe tânăr de la moarte, iar întâmplarea vine și cu o morală: poți pierde totul într-o clipă, dar tot bogat ești dacă ai un suflet lângă tine.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ionuț își pupă câinele cu dragoste și cu o recunoștință cum n-a simțit vreodată pentru un om. Blănosul pe nume Pichi, nedespărțit de stăpânul lui, a fost salvatorul neașteptat în timpul catastrofei din județul galați.

A simțit că viitura se apropie și l-a trezit din somn pe proprietar. "Dorm în fiecare zi cu el și cu pisica. Pisica era la bucătărie și cățelul dormea aici. M-am culcat la 12 noaptea, ploua tare, tuna. Dormeam adânc și a venit cățelul la capul meu și m-a trezit. Era apă în casă până la genunchi"

Povestea e cu atât mai impresionantă cu cât Ionuț nu e un tânăr ca oricare altul. Are dintotdeauna deficiență de auz și folosește un aparat auditiv, însă doar pe timpul zilei.

Dacă n-ar fi fost câinele lui să-l alerteze, tânărul n-ar mai fi stat acum de vorbă cu noi.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Noaptea când dorm scot aparatul auditiv. Nu am auzit nimic, eram foarte obosit, venisem de la muncă. Pichi e salvatorul meu, îl iubesc foarte mult. E un cățel foarte deștept", spune Ionuț.

 

Casa lui Ionuț e acum doar o ruină, doar un aragaz și două scaune din lemn i-au rămas tânărului de 30 de ani după inundații, dar nu se plânge.

E fericit că, spre deosebire de alți vecini, lui viitura i-a cruțat animăluțul.

Erou în urma inundațiilor catastrofale e și Cătălin, soț și tată a doi copii din satul Vameș. Când a văzut cum casele sunt înghițite la propriu de ape și-a pus barca la bătaie și a ieșit să-și salveze vecinii.

În urma inundațiilor catastrofale de la Galați șapte persoane și-au pierdut viața și peste douăzeci de mii au fost afectate de viituri.

Nici acum la patru zile de la tragedie nu au curent electric aproximativ două mii de case.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI