„Băiatul său, în vârstă de 9 ani, este cel mai important om din viață lui iar artistul se bucură de fiecare clipă petrecută cu el. Noi i-am surprins împreună la un eveniment dedicat copiilor”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Kamara, artist și tată devotat

Experiența de 20 de ani pe scenă a lui Kamara aproape că pălește în comparație cu cea de 9 ani, în postura de tată.

Devotat și iubitor, artistul este mândru nevoie mare de fiul său, Leon, în vârstă de 9 ani. Problemele de sănătate pe care le-a întâmpinat micuțul au început ușor, ușor să își găsească rezolvare, iar greutățile prin care au trecut pare că le-au sudat relația tată-fiu.
„E un copil minunat care merită tot efortul, e un băiat super deștept, iar eu consider că Leon e o binecuvântare. Leon a venit în viața noastră nu numai pentru o bucurie, ci și pentru lecții pe care să ni le dea. Consider că venirea lui, a venit și ne-a maturizat”, a explicat Kamara.
De altfel, Kamara a realizat, recent, o piesă cu și pentru fiul său.
Deși cântărețul nu mai formează de mulți ani un cuplu cu mămica băiețelului, artistul nu ratează niciun moment în care poate să petreacă timp cu puștiul. Recent, l-a adus la o petrecere dedicată celor mici.

Citește și: Exclusiv! Andreea Marin, detalii emoționante despre Crăciunul petrecut alături de părinții ei, care acum nu mai sunt în viață: ”Tradițiile erau vii și îmbrățișate la noi acasă”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Însă, cei doi nu au venit singuri, ci însoțiți de partenera artistului, o frumoasă tânără din Republica Moldova, care este, la rându-i, cântăreață.

Kamara și Gabriela sunt împreună de aproape 2 ani, iar tânăra pare să se înțeleagă foarte bine cu Leon.
„Este un copil foarte liniștit, foarte calm. Eu sunt mai agitată, el e foarte liniștit și cumva reușește să calmeze, că să zic așa. Are și el momentele lui în care e foarte jucăuș, dar eu zic că ne înțelegem foarte bine”, a spus Gabriela.
Dincolo de planurile muzicale ale artistului, Kamara și Gabriela pregătesc împreună o surpriză pentru fani.
„Să fim sănătoși și pe restul le construim, dacă suntem sănătoși, cu siguranță. Da, am și eu piese multe și cu Alb Negru, avem și o piesă pe care o pregătim împreună, da”, a mai spus artistul.
Sfârșitul anului este o perioadă aglomerată pentru artiști, iar Kamara și Gabriela nu fac excepție. În timp ce Leon va petrece sărbătorile la bunici, în Focșani, cei doi artiști urmează să susțină mai multe concerte în toată țara.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: