„Colega mea, Mădălina Bichir, a stat de vorbă cu psihologul Cristian Andrei, care ne explică de ce apar multe despărțiri imediat după sărbători”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

„La Psiholog”: Evoluția cuplurilor după sărbători

Psiholog Cristian Andrei: De Crăciun, de Revelion cu toții ne dorim să petrecem în cuplu, alături de partenere, dar după această perioadă se produce un declic. Ce se întâmplă? De ce nu ne mai place atât de mult partenerul după sărbători și ajungem în pragul despărțirii sau chiar la despărțire? E un ton foarte

interesant al cuplului care era deja obosit înainte de sărbători. Cu toții știm că dacă acest cuplu a suferit o vreme și nu a mai fost așa de frumos, apoi ne gândim să nu ne despărțim chiar de sărbători că o să plângă ea sau că pleacă el, ne facem de ras, așa că o lungim până după sărbători.

Citește și: VIDEO- Când mergem cu cel mic la logoped? Sfaturile specialiștilor

Mădălina Bichir: Ideea încolțește în mintea partenerilor înainte de perioada sărbătorilor?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Psiholog Cristian Andrei: Exact. Ideea este încolțită demult, pentru că altfel nu se explică de ce, după ce a fost totul frumos de sărbători, te găsești să întorci foaia.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si