„Leo de la Roșiori provine dintr-o familie de muzicanți, cântă de la 7 ani, este un om de o modestie extraordinară și unul dintre cei mai iubiți artiști la ora actuală. Mai mult, se pregătește pentru primul său concert de la Sala Polivalentă. Astăzi, însă, se află în platoul Știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre acest mare proiect al său și nu numai”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Leo de la Roșiori, primul concert la Sala Polivalentă

Cristina Dorobanțu: Așadar, tu cânți de foarte mulți ani, însă, ai cunoscut cu adevărat succesul odată cu piesa Am tras draperiile.

Leo de la Roșiori: Da, o piesă compusă de prietenul meu, de Ionuț Cercel. El mi-a dat această piesă, mi-a compus-o. Eu am cântat-o și ne-am bucurat de un succes extraordinar și suntem foarte bucuroși din punctul ăsta de vedere.

Cristina Dorobanțu: Nu te copleșește acest succes?

Leo de la Roșiori: Nu pentru că fac ceea ce îmi place. Într-adevăr, s-au schimbat lucrurile și nu mai am așa de mult timp cum aveam, dar fac ce îmi place și asta îmi ocupă tot timpul și mă bucur.

Citește și: "Aia a fost ruina vieţii mele". Ce spune Ion Țiriac despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris

Cristina Dorobanțu: Leo, când ai conștientizat că ești foarte, foarte cunoscut? Când ți s-a schimbat viața?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Leo de la Roșiori: Cred că odată cu piesa Am tras draperiile, lucrurile s-au schimbat. S-au schimbat foarte mult în momentul ăla, dar și până în melodie mă bucuram de un succes, dar nu de anvergură așa de mare.

Cristina Dorobanțu: Sala Polivalentă. Ce înseamnă pentru tine acest lucru?

Leo de la Roșiori: Este un nou drum pentru mine, e un nou proiect pentru care eu am pus foarte, foarte multă emoție. Împreună cu orchestra mea muncim foarte mult pentru seara respectivă și ne dorim din suflet să facem muzică de calitate. Asta e singura dorință a mea. Să muncesc cât se poate de mult și să-mi cânte sufletul, să nu mai cânt eu și noi muncim foarte mult pentru proiectul ăsta, contează foarte mult pentru mine. 29 aprilie Sala Polivalentă.

Cristina Dorobanțu: Cine va urca pe scenă în afară de orchestră?

Leo de la Roșiori: Am foarte mulți invitați de valoare, foarte mulți invitați frumoși care o să vină să cântăm și o să cântăm foarte multe stiluri muzicale, adică o să ne perindăm prin toată România, prin tot ce înseamnă stil muzical și la mine prin Teleorman și prin Banat, toate zonele și de asta am ales invitați cu foarte mult potențial și ne pregătim. Avem pregătiri intense și avem foarte mulți invitați frumoși.

Cristina Dorobanțu: Leo, cam câte evenimente ai pe săptămână?

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Pierdere imensă în muzica românească. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a murit- radioimpuls.ro

Leo de la Roșiori: În jurul a două-trei evenimente pe săptămână pentru că trebuie să-mi fac și eu timp pentru familia mea, că n-am cum altfel. Adică trebuie să fiu și acolo, acasă.

Cristina Dorobanțu: Tu de unde ai pornit?

Leo de la Roșiori: Eu vin din Măldăeni, o comună de lângă Roșiorii de Vede. De acolo vin, de la Măldăeni și am luat drumul și am plecat spre București. Cam asta e povestea mea. Mi-am luat inima în dinți și am plecat și am zis: cu Dumnezeu înainte să-mi îndeplinesc toate dorințele. Cam despre asta e vorba. Adică un om simplu, un lăutar simplu de la țară în care Dumnezeu a pus foarte multe dorințe. La un moment dat stăteam și ziceam: Doamne, de ce am atât de multe dorințe și îmi doresc atât de mult? Și la un moment dat am zis: lucrurile astea trebuie materializate și ușor, ușor reușesc să materializez fiecare dorință pe care am avut-o în copilăria mea și asta e cea mai mare bucurie pentru mine”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: