„Lucian Viziru se poate numi un om norocos deoarece este pe cale să-și vadă un vis împlinit. Vorbim despre un film produs chiar de el, în care joacă nume mari ale cinematografiei românești. Iar astăzi, Lucian se află alături de noi pentru a ne va vorbi despre această producție ”, a transmis Simona Pătruleasa.

Lucian Viziru și cel mai mare vis al său

Simona Pătruleasa: Așadar, un vis împlinit. Îți doreai de mult să faci acest lucru?

Lucian Viziru: Așa am început cu fratele meu de când eram mici. Am pus mâna la un moment dat pe o cameră video și am început să ne jucăm de-a actorii. Am făcut parodie după Rambo, după Nașul, i-am făcut un videoclip, el era rapper la vremea aia. Eu aveam vreo 12 ani el, avea vreo 9.

Simona Pătruleasa: De data asta, o altă experiență, o altă situație: producător de film. Cum trăiești această experiență?

Lucian Viziru: Mie mi-a plăcut dintotdeauna să filmez, să montez, să joc și este într-adevăr unul dintre visele mele. Îmi doresc să fac un film de calitate, un film bun, comercial.

Simona Pătruleasa: De la ce a pornit ideea filmului?

Citește și: VIDEO- Cătălin Botezatu, adeptul unghiilor negre. „Este un trend mondial, global aș putea spune”

Lucian Viziru: Voiam să fac un film și am început împreună cu soția mea să ne gândim la ce am putea să facem în direcția asta.

Și ne-a venit ideea asta cu necuratul pentru că despre asta este vorba în filmul ăsta. Sunt doi protagoniști care la un moment dat au fost cântăreți de muzică pop, în tinerețe au fost celebri și ajunși pe la 40 și ceva de ani vor să se relanseze și semnează fără să își dea seama din cauza faptului că erau băuți și sub influența anumitor substanțe, semnează din greșeală contract cu necuratul. Iar ăsta își bate joc de ei și în loc să-i facă cântăreți de muzică pop îi face cântăresc de muzică populară, cu costume populare, cu clop în cap, spre disperarea protagoniștilor.  Este comedie, dar tratează și teme serioase.

Simona Pătruleasa: Ai un fiu de 13 ani. Care este relația cu el, cum vă înțelegeți? Este o perioadă destul de dificilă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lucian Viziru: Este o perioadă dificilă, nu vrea să mai joace tenis pentru că eu l-am împins în direcția asta. La fel ca mulți alți părinți am problema cu dependența de jocuri. Există soluții, există aplicații, ieri am încercat pentru prima dată o aplicație nouă și funcționează. Am redus la jumătate timpul de gadget-uri și seara chiar am avut pentru prima dată o discuție de vreo jumătate de oră eu cu el. 

Simona Pătruleasa: Din echipa de producție, așa cum ne-ai spus mai devreme, face parte și soția ta.

Lucian Viziru: Ea este echipa de producție.

Simona Pătruleasa: Cum este să vă întâlniți și acasă și acolo unde munciți?

Lucian Viziru: E foarte greu, numai că este un om fără de care proiectul ăsta nu ar putea să iasă ca lumea. Noi ne completăm foarte bine, iar la capitolul business ea este foarte bună, asta a făcut: management consulting și pe lângă faptul că este bună pe business este și creativă. Dar ea, în general, dă direcții: tu trebuie să faci aia, tu trebuie să faci chestia cealaltă și momentul în care eu am mi-am terminat treaba, de exemplu, vin, o prezint și începem și comentăm și până acum. Plus că la demo-ul pe care îl vedeți în spate pe ecran a și jucat. L-am făcut cu un buget foarte mic, a trebuit să facem un demo în sensul ăsta să vadă lumea că-i avem pe Carmen Tănase, Constantin Cotimanis.

Simona Pătruleasa: Pe cine vom mai putea vedea?

Lucian Viziru: În momentul de față avem confirmat de la cei pe care i-am menționat mai devreme Carmen Tănase, Constantin Cotimanis, Denis Ștena, iar din generația mai nouă Andra Gogan, Lidia Buble și Dorian Popa, iar pe parcurs mai pot veni și alte nume mari. În orice caz, va fi o comedie care se va difuza în cinematografe și pe platforme.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Simona Pătruleasa: Care a fost până acum cea mai mare provocare de la filmări și nu numai?

Citește și: VIDEO- Goblenul cu diamante, o activitate de relaxare. Cum ne putem transforma peste noapte în mici artiști

Lucian Viziru: Cea mai mare provocare în continuare rămâne realizarea filmului și aici nu mă refer la faptul că nu știm cum să-l facem, că avem experiență, slavă Domnului și oameni care se pricep. E vorba despre bani de fiecare dată. Dacă vrei să faci un film de genul ăsta, sunt foarte mulți bani și urmând exemplul celor de la Hollywood, Tarantino așa și-a făcut primul film. A ieșit literalmente pe stradă și a început să ceară bani de la oameni oferindu-le în schimb un procent din profitul filmului. Așa încercăm să facem și noi, un crowdfunding, care se practică de foarte multă vreme afară. Link-ul îl găsiți pe profilul meu de Instagram și TikTok și chiar și pe Youtube la anumite clipuri. Ideea e că e o altă modalitate de a strânge bani și de a termina filmul ăsta care, așa cum am comentat mai devreme, tratează niște teme serioase, dar cu toate astea este comedie.

Simona Pătruleasa: Cât munciți pe zi?

Lucian Viziru: La demo-ul ăsta pe care l-am făcut am muncit patru zile. Au fost patru zile extraordinare în care am apucat să dormim trei-patru ore pe noapte și neavând un buget colosal a trebuit să fiu și costumieră. Nu contează, le-am făcut pe toate și nu pot să zic că m-am plâns”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si