„Nu e doar un job, ci o adevărată artă, care presupune imaginație și răbdare. Aflăm din materialul următor care sunt primii pași în acest domeniu”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Profesia de make-up artist aduce mulți bani

Așa începe o oră de curs pentru cele care vor să devină specialiști în make-up, partea practică e esențială. Un model cu tenul curat, complet nemachiat, trece prin toate etapele: de la conturul feței și până la cel al ochilor.


Cursantele învață în primul rând cum să scoată în evidență trăsăturile viitoarelor cliente.
După ce cursantele sunt atente la explicațiile trainerului, trebuie să realizeze singure un machiaj smokey eyes, care pune în evidență privirea. Nuanțele trebuie alese în funcție de culoarea ochilor.

Citește și: VIDEO- Saloanele de înfrumusețare, pline în prag de Revelion

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tinerele sunt cele care aleg în special această meserie, din mai multe motive: arta frumosului, câștigurile substanțiale și programul care poate fi flexibil, în funcție de felul în care te organizezi.
Multe tinere aleg încă de pe băncile liceului această meserie, iar altele nu renunță la studii, ci fac în paralel facultate, dar și job în domeniul frumuseții.

Spre exemplu, această tânără.
Potrivit unui studiu Picodi, în portfardului unei românce se găsesc peste 20 de produse cosmetice pe care cheltuie, în medie, în jur de 400 de euro anual. Femeile din Spania investesc aproape 300 de euro pe an pentru machiaje, iar cele din Germania cheltuie doar 197 de euro pentru aceleași produse de frumusețe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: