„Peste 70 de mii de participanți au fost așteptați în prima seară a festivalului Neversea. Sunt patru scene amenajate pe plajă, concertele au început deja la ora 16:00, iar muzica va răsuna până la 06:00 dimineața. În prima seară, pe scena principală au urcat artiștii internaționali precum Nick Carter, membrul trupei Backstreet Boys și cântăreața americană Bebe Rexha. Artistul columbian Maluma va urca pe scenă în această seară.

Tinerii au venit cu multă energie, sunt echipați de festival. Unii dintre ei au apelat chiar și la hair stiliști și make-up artiști, pentru un lux electrizant. Se va dansa pe măsură și cine obosește are la dispoziție mai multe zone de relaxare, așadar va fi o noapte magică, iar cei care vor să profite la maximum de festival pot rămâne până la răsărit. Și forțele de ordine sunt cu ochii pe distracția de aici. Sute de polițiști și jandarmi monitorizează festivalul, inclusiv câini specializați în depistarea drogurilor au fost aduși aici, pe plajă”, a transmis Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește și: VIDEO Alexandra, sărut pasional cu Gagea, după mai multe gesturi tandre cu Patrick. Robi nu a mai rezistat și a spus adevărul "Îi place. Vrei să te mint?!"

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si