Dis-de-dimineata, mama si bunicul Luizei Melencu au intrat pe usa institutului national de criminalistica, insotiti de avocatul Tonel Pop.

Scopul- recoltarea de noi probe biologice, pentru a fi comparate de expertii FBI cu ADN ul gasit in oasele de la marginea padurii. Ceva insa n-a mers cum trebuie in cele cinci minute necesare pentru colectarea salivei.

Mama Luizei Melencu, declarații șocante

SINCRON MAMA LUIZEI: Umiliti, am fost umiliti, am fost obligata sa fac treaba asta, obligati. Am fost fortata, m-am razgandit, nu, deci nu-mi plac regulile care s-au pus aici. Deci nu s-a lasat sa ni se explice si acel comisar a luat foc si m-a amenintat.

Citeste si: VIDEO| Mama Luizei Melencu s-a prezentat la sediul Poliţiei Române pentru a-i fi prelevate probe biologice

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

BUNICUL LUIZEI: Sub amenintare a fost recoltata proba, n-am fost de acord, n-am gasit intelegere.

Tot scandalul a pornit in urma cu o saptamana, cand autoritatile le-au cerut celor din familia Melencu sa dea noi probe de ADN. Refuzul lor s-a soldat atunci cu o amenda de 5.000 de lei. Astazi, mama si bunicul Luizei au acceptat in sfarsit sa vina la Bucuresti, cu o masina pusa la dispozitie de procurori.

Cei doi, insa, au fost total nemultumiti de atitudinea anchetatorilor, care ar fi refuzat sa le explice exact procedura. Se pare ca au depus chiar si o plangere la procurorul general, cu care s-au intalnit astazi.

Mama Luizei Melencu, declarații șocante. Ce mai poate face familia

Mama si bunicul Luizei Melencu si-au spus apoi pasul si in fata ministrului justitiei. Acum, tot ce pot autoritatile, dar si familia, este sa astepte rezultatele din SUA.

Cele doua probe, din oase, respectiv din saliva membrilor familiei, vor fi prelucrate in laboratoare care se afla la mare distanta unele de altele, pentru a fi eliminat orice risc de contaminare.

Citeste si: ȘOC! Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Ce spun medicii în aceste momente despre femeia care a ajuns în pragul disperării

Analiza realizata dupa recoltarea primelor probe biologice prelevate de la familia Melencu nu a putut determina exact ale cui sunt oasele despre care Dinca sustinea ca ar fi ale Luizei.

Acum, analiza realizata la FBI, in Statele Unite, va putea determina cu o precizie de aproape suta la suta cui apartin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si