Prima dimineață de primăvară i-a găsit pe copii cu brațele pline de flori, emoționați, dar plini de speranță. Selena ține cu toată puterea un coș plin cu flori pe care vrea să i-l dea doamnei învățătoare.

„I-am luat un buchet de flori si martisor. Îmi doresc sa fie frumos, sa nu mai fie timpul asta urat, sa plece corona, sa nu mai fie”, spune fetița.

Ca într-un carusel al emoțiilor s-a simțit astăzi toată lumea- de la mic la mare. În vreme ce unii micuți s-au fotografiat cu mărțișoarele înainte de a le oferi, alții au fost de-a dreptul copleșiți de emotii.

Primăvara vine mățișoare făcute de elevi pentru cadrele didactice

Epopeea mărțișorului le-a cam dat bătăi de cap anul acesta părinților.

„Și tu daca te duci sa cumperi o floare... n-o mai cumperi, nu, ca are covid”, spune un părinte.

Alții însă nu au vrut să riște nici măcar cu o floare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Un gând bun cred eu că e suficient primăvara asta”, spune un părinte.

Martisorul este un simbol al trecerii de la iarnă la primăvară şi un vestitor al înnoirii. El aduce speranţa, bucuria, iubirea şi concilierea în vieţile celor care îl dăruiesc sau îl primesc.

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si