Între timp, familia și fostul iubit al fetei au fost audiați încă o dată. Aceștia spun că procurorii le-ar fi arătat niște bijuterii care nu ar fi fost ale copilei. În plus, sunt convinși că Luiza trăiește și că ar fi fost urmărită luni de zile înainte de dispariție.

„Am coborât de la volan și am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga și mai tare că nu face sex și după ajutor și că ea este virgină.

Eu mi-o doream tot mai mult, deși treceau pe șosea, din ambele părți, mașini. Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente. I-am dat o palmă peste față și am luat-o de păr. În acel moment, i-a căzut telefonul, pe care îl ținea în mână. Turbasem de furie și îi tot ziceam să dea mâinile la spate”.

E o frântură din declarația șocantă a monstrului din Caracal care le-a povestit pas cu pas anchetatorilor cum a încercat să o violeze pe Luiza Melencu în mașină- la doar câteva minute după ce a luat-o la ocazie. I-ar fi oferit bani să-l satisfacă- spune el. Prima oară 20 de lei, apoi încă 100 de lei. Cum fata l-a refuzat, a blocat ușile mașinii și a oprit în câmp, unde a încercat să abuzeze de ea.

GHEORGHE DINCĂ: „Luiza plângea mereu. I-am zis să tacă, dar nu s-a oprit din plâns, zicându-i că, dacă nu tace, o bat și chiar i-am dat o palmă peste față, tăcând.

I-am mai zis să nu salte capul de pe banchetă, doar când îi zic eu, că o încurcă rău dacă nu mă ascultă.”
Atunci ar fi legat-o fedeleș cu mâinile la spate și a pornit brusc mașina. Nu spre comuna Dioști, ci a întors spre Caracal- să o ducă la el acasă- sperând că acolo va putea să-și ducă la capăt planul diavolesc.

Mărturia teribilă a lui Dincă: „I-am zis să tacă, am și înjurat-o, i-am dat o palmă” 

Pe drum, Dincă susține că i-a aruncat telefonul pe geam. Când ajunge acasă- intră-n scenă Fane Risipiceanu. S-ar fi trezit cu el în spatele mașinii, când încerca să închidă porțile.

GHEORGHE DINCĂ: „A zis că a venit să-i dau tutun. Am zis să iasă că am treabă, mirosea și a țuică. Voiam să plece, să nu o vadă pe Luiza în mașină, dar el tot insista. Nu am vrut să-i dau vreo palmă sau să strig cu voce tare la el deoarece nu erau porțile închise. I-am zis să stea pe loc că după ce închid porțile, îi aduc eu tutun.
„Când am terminat și mă întorc cu fața spre mașină, în spatele mașinii nu mai era Fănică, el stătea în fața mașinii și se uita prin parbrizul mașinii la Luiza, care săltase capul de pe bancheta din spate și țipa cât putea după ajutor”.

Ca să tacă- i-ar fi promis că-l va lăsa și pe el să profite de copilă, pe care a sechestrat-o în camera între timp în acea cameră a torturii.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă- wowbiz.ro

GHEORGHE DINCĂ: „I-am zis lui Fănică să-ți facă țigări din ziar, să pună apă la nutrii și să le dea lucernă, să aștepte că îl chem când am să termin eu. Când m-am întors în cameră, Luiza plângea tare. I-am zis să tacă, am și înjurat-o, i-am dat o palmă. S-a oprit din plâns și mă implora să nu o dau celui ce o văzuse în mașină ”

Însă nimeni nu a avut milă de biata fata. Ar fi batjocorit-o amândoi, povestește fără nicio remușcare Gheorghe Dincă.

Inidividul susține în continuare că ar fi ținut-o sechestrată pe Luiza mai multe zile, după care- într-un moment de furie- ar fi ucis-o.

Ancheta însă se tot complică de la o zi la alta. Luni- vreme de 6 ore- polițiștii i-au audiat încă o dată pe părinții fetei, pe fostul iubit și pe două dintre prietenele adolescentei. Procurorii le-au arătat niște bijuterii pe care le-ar fi găsit în casa groazei și care se presupune că ar fi aparținut Luizei.

Fostul iubit al adolescentei nu crede o iotă din declarațiile lui Dincă. Mai ales că- spune el- a fost martorul unor apeluri misterioase pe care Luiza le-ar fi primit înainte să fie răpită de monstrul cu chip de om.

FOSTUL IUBIT AL FETEI: „La două dimineața o sunau numere private, asta se întâmpla seară de seară ...Cu trei luni înainte să se întâmple chestia asta. Suna, răspundeam și nu vorbea nimeni. Eu cred că este în viață. Că este scoasă din țară și este în viață. Așa este. „Simt eu că așa este. Nu cred că este moartă pentru că nu sunt nici dovezi”.

Citeste si: Culiță Sterp, dezvăluiri neașteptate despre relația cu socrii! Cum se înțelege artistul cu părinții Danielei Iliescu: „Îi iubesc foarte mult și îi respect. Nu m-au deranjat cu o vorbă.”- kfetele.ro

Citeste si: Tatăl lui David Popovici, despre parcursul fiului său: "Închipuiți-vă ce înseamnă câțiva ani de astfel de presiune"- radioimpuls.ro

MONICA MELENCU, MAMA LUIZEI: „Aceste fete nu sunt moarte, sunt traficate”.

GABRIELA GROZA- psiholog criminalist: „Speranta pe care o au familiile in cazurile de disparitie in care nu a fost gasit cadavrul este una naturala. De cele mai multe ori, in aceste cazuri, familia incearca si se leaga de toate detaliile posibile pentru a spera ca victima este inca in viata si este foarte natural sa se intample acest lucru, este foarte greu de acceptat ca ai pierdut pe cineva foarte

Până acum- însă- procurorii nu au vorbit despre alți complici, cu toate că au fost audiate mai multe persoane în acest oribil caz- inclusiv soția, fiii și fiica lui Gheorghe Dincă. Iar osemintele descoperite au fost trimise și în laboratoarele FBI pentru expertiză.

Până la sfârșitul anului s-ar putea ca monstrul din Caracal să fie trimis în judecată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si