„În ultimii cinci ani s-au deschis peste o mie de localuri in tara noastră, care fac bani serioși din preferințelor românilor pentru bucătăria asiatică.

Sushi este în top, iar cei cu gusturi fine iubesc să mănânce la prânz câteva role cu pește proaspăt și legume. Mai multe detalii despre acest subiect are colega mea, Iulia Dumitrașcu”, a transmis Simona Pătruleasa.

Masă de prânz cu sushi

Iulia Dumitrașcu: Este tot mai la modă să mâncăm sushi. Puțini dintre noi știu însă cât este de sănătos și mai ales cum trebuie consumat. Eu mă aflu în acest moment într-un restaurant cu specific asiatic. Alături de mine este Leo, proprietarul, și ne va da mai multe detalii. Vorbește-ne despre beneficii, te rog.

Citește și: VIDEO- Restaurantul din Londra unde poți mânca insecte. Locația este plină de clienți, care consideră preparatele niște delicii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Leo: Așa este. Să vă spun puțin despre beneficii. De exemplu, această mâncare la ora actuală este foarte sănătoasă și cea mai sănătoasă de pe piață deoarece conține foarte multe proteine, antioxidanți.

Avem aici un ghimbir care este antiseptic, ajută la creșterea imunității, avem wasabi care este și el un antioxidant foarte bun pentru organismul nostru.

Peștele are foarte mult omega trei, este foarte slab nu grăsimi deoarece este pește.

Iulia Dumitrașcu: Spune-ne, te rog, cum trebuie să începem să mâncăm sushi?

Leo: Pentru cei care nu au servit sau au mâncat foarte puțin sushi, ar fi bine să înceapă cu un sushi cu mai puțin cu gust de pește intens, adică să conțină cât mai puțin pește și ar fi bine să

fie și puțin gătit ca să poată să obișnuiască cu acest gust”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si