Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Mergi în Copenhaga, primești lucruri gratis! Ce poți primi dacă alegi să te deplasezi cu bicileta sau să faci curat pe plajele daneze?

Mai exact, ca un turist să beneficieze de mâncare, cafea și activități gratuite în Copenhaga, trebuie să contribuie activ la reducerea nivelului de poluare.

Redactia Stirile Kanal D,

Turiștii care vizitează Copenhaga și au grijă de mediu vor primi diverse recompense

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Turiștii care vor vizita Copenhaga vara aceasta vor prima gratuit cafea, mâncare și acces la tot felul de activități, dacă vor avea grijă de mediul înconjurător. Mai exact, dacă vor strânge gunoaie sau dacă vor vizita capitala Danemarcei cu bicicleta sau autobuzul, în loc de mașină, turiștii vor fi premiați. Unele terase vor oferi băuturi gratuite, iar Școala de Surf de pe plajă pune la bătaie un prânz gratis dacă faci curat pe plajă. Pentru a primi fiecare bonus, turiștii vor fi nevoiți să arate dovezi că au avut grijă de mediu: fie poze, fie bilete de autobuz. Prin acest program, autoritățile din Copenhaga vor să reducă poluarea”, a spus Simona Pătruleasa.

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citește și: VIDEO Paradisul subacvatic, readus la viață în Danemarca. Specialiștii se bazează pe iarba de mare

Citește și: Mette Frederiksen, premierul Danemarcei, a fost atacată în Copenhaga

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI