Decorul unei case păstrează amprenta celui ce o locuiește. Iar daca aruncam o privire spre căminul artistei Minodora, descoperim că locuință ei este amenjata că o explozie de energie și veselie. Cântăreața iubește decorurile vii și colorate iar casa ei acum arata că o gradina înflorită în prag de primăvara. I-am bătut și noi la ușa, să ne delectam privirea.

Iată imaginile, a transmis Cristina Dorobanțu.

Minodora, decor exploziv de primăvară

În casa Minodorei a venit de mult timp primăvara. Întregul decor te transpune, parcă, în mijlocul unei grădini luminoase, ce abia așteaptă să fie descoperita. Elementul vedeta: lămâia!

Citește și: VIDEO- Lena Miclăuș, colaborare inedită cu Minodora. „Suntem niște norocoase, eu și Minodora. Publicul apreciază ceea ce cântăm”

Aluat și cănuțele pentru ceai aici se servește ceaiul. Aici e zaharniță, aici se pun mezelurile pentru micul dejun, am gasit și pahare cu lamâi, am găsit văzute, ieri mi-a venit comanda de pe net sare și piper, a spus Minodora.

Uite vaza asta sunt extrem de îndrăgostită de ea, am găsit-o pe aici am câte o lumânărică. Neapărat trebuie pe masa, a spus Minodora.

Îndrăgostită de simetrie și echilibru, Minodora a amenajat în fiecare colt al casei decorațiuni cu lamai.

Asta e așa e un pic kitch, că nu este natural, dar mi-a plăcut prea tare, hai să zicem că din îndepărtare nu se vede kitch, dar știi că prea mult plastic...dar daca tie iți plac, asta este important. Din îndepărtare așa, ooo ce lamai natural.

Lămâiul se regăsește și în tematica barului. Avem un bar de limoncelo. Paharele le-am primit de la Adriana Antoni, sunt un spectacol aceste pahare, cu cristale. Am decorat un home, luminițe, iarăși lumanri, aici avem brioșe, ceva dulce.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

În alt colț ale casei, alt bar este pus la punct de Minodora cu precizie de specialist.

Nici bucătăria nu este uitată de artistă. Pentru că se apropie Paștele, Minodora a ales pentru bucătărie decorațiuni sugestive.

Deși este selectivă la mâncare și are grijă la ceea ce consumă, Minodorei îi place la nebunie să gătească. Organizează frecvent mese pentru cei apropiați, iar decorurile spectaculoase cu care îi întâmpină fac parte din amprenta personală.

Oamenii care stau la masa mea, sunt oameni care au un interior atât de frumos, vibe-ul interior este foarte bun și se reflectă asupra la tot ce fac eu.

E foarte fain pentru că înafară de familie mai am și prieteni. Prietenii care îmi intră în casă sunt oameni de calitate, oameni care stiu să aprecieze, nu sunt oameni fandosiți, pentru că nu-mi place treaba asta.

În preajma sărbătorilor, Minodora simte mai mult că niciodată lipsa mamei sale. Își aduce aminte și de perioada copilăriei, când părintele ei o răsfață cu tot felul de bunătăți.

Cu atâta plăcere savuram ce pregătea mama, cu untura, cu gem, tort de biscuiți, întotdeauna nu le lipsea miel, ciorba de miel, acum că vine acum Paștele.

Citeste si: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Pierdere imensă în muzica românească. Liderul trupei Phoenix, Nicu Covaci, a murit- radioimpuls.ro

Înconjurată de amintirile copilăriei, Minodora recitește frecvent gândurile pe care mama ei i le-a așternut pe hârtie în ultimii ei ani de viață.

Asta este cea mai importantă chestie de la mama mea care îmi rămâne și o citesc când mi-e dor de ea, finalul este scris atât de mare că mă liniștește. Aveam 40 de ani, acum 6 ani de zile și mama zice că sufletul de mamă este împlinit.

Mama spunea că sunt respirația ei, mama a fost pentru mine jumtatea mea, jumătatea a ceea ce înseamnă Minodora, iar acum Minodora este pe jumtatae și așa va rămâne să știi.

Carnețelul roșu de care Minodora nu se desparte niciodată s-a transformat treptat într-un cufăr emoțional ce păstrează gândurilor tuturor oamenilor dragi ei.

Soțul meu care mi-a scris, uite de când este 2018. Te iubesc nespus de mult, ești nestemata mea, ești nevasta mea, ești nebuna mea, ești neantul în care cad, ne iubim și asta contează cel mai mult.

Până la Învierea Domnului, Minodora nu se odihnește deloc. Printre toate proiectele profesionale, artista își găsește timp să pună la punct un nou decor pascal care să îi infrumusete casa și să îi surprindă invitații.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si