Imaginile de-a dreptul șocante îl înfățișează pe Vlad Pascu, tânărul care a curmat doua vieți nevinovate în stațiunea 2 Mai, sub influența drogurilor. Sunt scene în care se poate vedea cum tânărul pare să aibă halucinații, are o privire fixă și nu își mai poate controla corpul.

Martorii scenelor tulburătoare râdeau la reacțiile lui Vlad Pascu, după cum se aude în aceeași filmare.

Imaginile apărute în spațiul public pot constitui probe în dosarul lui Vlad Pascu.

Citește și: VIDEO-„Am spus adevărul. Inclusiv că știam de la Vlad că mama lui îi mai dădea pastile”. Una dintre fetele audiate în dosarul lui Vlad Pascu rupe tăcerea/ Ce se precizează în referatul DIICOT

Miruna Pascu este arestată pentru 30 de zile

Între timp, mama lui Vlad Pascu a ajuns în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Procurorii o acuză că a luat legătura cu martorii din dosar, pe care i-ar fi amenințat și i-ar fi șantajat. Femeia ar fi încercat îi învețe pe prietenii fiului ei ce să declare în timpul anchetei.

-Nu erai sub nimic! Nu trebuie să spui în viața ta așa ceva…draga mea, pentru că nimeni nu poate să spună după un clip.

- Cum adică?!

- Într-un clip poți să fii orice...e ca și cum ai juca teatru, da?

În conversațiile telefonice, Miruna Pascu i-ar fi sugerat tinerei care apărea în controversatele clipuri cu Vlad Pascu cum să se prezinte în fața procurorilor.

- Dacă nu merg la Constanța, crezi că mi se poate face ceva?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Dacă nu mergi, cel mai bine, poți să spui, ia-ți o adeverință medicală și nu ai putut să ajungi.

- A...și crezi că?

- Că tot ai fost la dermato, nu poate să îți dea o hârtie?

Tânăra care apărea în controversatele clipuri cu Vlad Pascu, în care recunoșteau că se droghează, e cea care a denunțat-o pe Miruna Pascu. Le-a povestit procurorilor că a fost intimidată, chiar amenințată să nu facă declarații în dosarul în care urma să fie audiată la Constanța.

- tot ceea ce voi vreți să declarați, vedeți că declarați împotriva voastră.....

- Eu nu vreau să minţi. Eu vreau să spun că tu de mâine, după ce dai declaraţia nu vei mai fi doar martor, aia e tot, şi că tu trebuie să vii mâine cu un avocat, îţi repet şi ca martor, tot cu avocat trebuie să vii.

- Am înţeles.

- Pentru că ştii că infracţiunea de consum de droguri se pedepseşte.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Potrivit unor surse din anchetă, Miruna Pascu este suspectă și de faptul că i-ar fi încurajat pasiunea pentru stupefiante și i-ar fi procurat pastile aflate în regim special. Drogurile ar fi fost folosite mai apoi la petrecerile organizate în una dintre vilele familiei.

Vlad Pascu a fost adus special din arest pentru interogatoriul cu privire la acuzațiile care i-au pus cătușe mamei sale.

Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Avocatul său a declarat că a contestat decizia.

Cât despre ucigașul din 2 Mai, procurorii DIICOT au extins cercetările și au audiat mai mulți martori care au povestit ce se întâmpla în reședința de lux deținută de părinții lui Pascu.

Aflat în arest preventiv pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere sub influența drogurilor, Vlad Pascu a primit o nouă veste proastă.

Pe lângă ancheta polițiștilor rutieri de la Constanța, procurorii DIICOT au deschis și ei un dosar pe numele lui, pentru trafic de droguri și pentru că și-ar fi pus locuința la dispoziția prietenilor săi pentru a se droga în siguranță.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si