In imaginile surprinse pe o camera de supraveghere din trafic, se vede cum actorul, in varsta de 57 de ani, este aruncat de pe scuterul cu care mergea spre platourile de filmare, in Sradinia, in momentul in care s-a izbit de o masina Mecedes care era condusa de un localnic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Soferul masinii a sarit imediat in ajutorul actorului, iar la locul accidentului au sosit imediat ambulante, care l-au transportat pe George Clooney la spital. Din fericire, casca de protectie pe care o purta actorul i-a salvat viata si, in urma investigatiilor CT, s-a stabilit ca George Clooney nu a suferit fracturi, insa are mai multe traumatisme la bazin, sold si genunchi si va avea nevoie de 20 de zile ca sa se recupereze. Medicii au decisa sa il lase pe actor acasa, pentru ca traumatismele nu sunt grave si se poate recupera la domiciliu.

Actorul american plecase de la casa lui din Puntalinsa, Sardinia si mergea cu scuterul spre platourile de filmare, in Capo Ceraso, Olbia.

sursa: dailymail.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si