,,Un borș aromat de pește sau o plachie picantă? Este o decizie greu de luat pentru gurmanzii iubitori de preparate din pește, care zilelele acestea au toate motivele de bucurie: festivalul pescăresc din centrul orașului îi provoacă pe bucătari la un concurs pentru cel mai bun borș de pește. Toate bunătățile se vor pregăti, însă, sub atenta supraveghere a unuia dintre cei mai îndrăgiți bucătari din online.

Colega mea, Dana Luțu, nu a rezistat mirosului îmbietor și a trecut pe la târg, să testeze preparatele. Bună ziua, Dana. Cu ce ne tentezi?'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Concurs pentru cel mai bun borș de pește

Dana: Bun găsit! Am venit la cel mai mare festival pescăresc! Pentru a gusta din aceste preparate absolut delicioase, dar și pentru a afla secretele celebrului Bărbosu, bucătarul, viral în mediul online. Ați venit tocmai din Londra!

Bărbosu: Sărut mâna, mulțumesc frumos că ați venit să ne vizitați, dar secretul, nu știu dacă-s atât de celebru, secretul viralului Bărbosu e că nu e niciun secret. Eu toate tot, toate secretele mele le pun în videourile pe care le filmez în fiecare zi.

Ceea ce simt că mâncarea, mâncarea bună iese cu suflet bun, că dacă nu punem suflet și nu punem puțină bucurie acolo oleacă de huștiuliu în mâncare, nu ne iese bună sub nicio formă

Graiul ăsta dulce și de inedite, au adus notorietate.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu toate că eu am aici am am venit la Capitală, mi-am tras și eu oleacă de accent de Capitală, dar mai am câteodată așa mai mai mult. Bineînțeles, când sunt în Anglia fac un british, avem accent englez.

Dana: Hai să vorbim un pic și despre secretele bucătăriei, mai exact secretele fructelor de mare, creveții!

Bărbosu: În primul și în primul rând dacă vorbim de secretele fructelor de mare, este că trebuie să fie curățate cel, cel mai bine, pentru că asta e igiena e pe primul loc la fructele de mare și nu trebuie să le gătim prea mult pentru că altfel pierdem gustul, gustul lor.

Vrem legume proaspete, bineînțeles legume proaspete, trebuie să avem grijă să fie foarte proaspete. Asta e, asta e secretul numărul 1 și aici avem totul, e super proaspăt, super fresh.

Dana: Și nu aveam cum să ratăm celebrul borș pescăresc.

Citește și: VIDEO-Bunica Gherghina, celebră în mediul online pentru rețetele ei. Cum a început, de fapt, această experiență

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Bărbosu: Nu știu dacă vede camera aici dar a uite-l, aici avem un ciorbă un borș, un borș de pește numai bun. Mai am atâta de pus leușteanul acolo și gata. Treaba-i treaba e bună.

Dana: Avem aici și mulți pești, noi o să rămânem să degustăm din toate dl.

care peste 50 de kilograme.

Bărbosu: Lumea face poze cu somnul, sunt puțin invidioși cer să fiu că lumea vine și face poze cu somnul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si