"Nicoleta Nucă trece printr-o perioadă a conștientizării. Frumoasa artistă a fost diagnosticată recent cu o deviație comportamentală cunoscută sub numele de ADHD. Cântăreață s-a considerat mereu diferită față de cei din jurul său dar nu a avut niciodată o explicație pentru acest lucru. Ajutată de medici, Nicoleta și-a găsit, acum, răspunsurile", a transmis Cristina Dorobanțu.

Nicoleta Nucă, răspunsuri îndelung căutate

O viață întreagă de întrebări fără răspuns și de probleme pe care nu a știut cum să le gestioneze.

Asta au însemnat pentru Nicoleta Nuca cei 27 de ani pe care îi are. Recent, tânără artista și-a găsit liniștea sufletească, odată cu un diagnostic la care nu se aștepta, dar pe care, cumva, îl bănuia.

"Am fost diagnosticată cu ADHD și atunci mi-a oferit foarte multă claritate chestia asta, pentru ca mi s-au explicat mie niște lucruri pentru care în alte momente mă blamam, mă simțeam rușinată și mă judecam foarte mult și pentru care poate mă judecau și alți oameni", a spus Nicoleta Nucă.

Pusă în fața unui adevăr confirmat, Nicoleta s-a văzut nevoită să gestioneze situația. Cu ajutorul specialiștilor, frumoasa cântăreață a înțeles că nu are motive să se rușineze și că diagnosticul său este des întâlnit în rândul adulților.

"Noi ăștia cu ADHD suntem neurodivergenți, iar oamenii neurotipcii nu au cum să înțeleagă tipul ăsta de funcționare a creierului. Muli cred că ADHD e o boala, nu e o boală, din fericire, e o tulburare de comportament", a spus Nicoleta Nucă.



Aceasta tulburare de comportament este răspunsul Nicoletei pentru multe dintre reacțiile și atitudinile anterioare, pe care nu a știut cum să le gestioneze.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Am momente n care creierul gândește, trebuie să mă ridic să fac asta, asta, asta, asta, el nu trimite impulsuri către corp și corpul nu te asculta, nu e cu tine. Eu nu întârzii pentru că așa vreau eu sau că sunt divă, ci este efectiv la nivel de creier o capacitate redusă de a gestiona timpul cum trebuie, este efectiv o chestie care nu este în controlul tă"u, a spus Nicoleta Nucă.

Odată înțeleasă problema, Nicoleta abordează lucrurile în mod diferit. Știe ce are de făcut și știe cum să își gestioneze scăpările de comportament.

Liniștită și echilibrată în viața personală, Nicoleta se poate preocupa în liniște de carieră. Iar perioada ce urmează este una destul de aglomerată pentru ea: are mai multe concerte și urmează să plece la Roma, pentru premiera filmului în care joacă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si