VIDEO- Spectacol grandios pentru anul Tigrului 

Am intrat în noul an chinezesc

Acrobații aproape ireale, dansuri tradiționale și un show de lumini cum nu s-a mai văzut. Toate au fost expuse pe scena din Beijing, unde sute de cântăreți și dansatori dar și mii de figuranți au marcat începutul noului an chinezesc, al Tigrului de Apă.

Scenariul din acest an a fost în ton cu evenimentele momentului și a marcat atât pandemia cât și Jocurile Olimpice de la Beijing, care au startul pe 4 februarie..

A început Noul An Chinezesc, al Tigrului de Apă

A început Noul An Chinezesc, al Tigrului de Apă

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Ce ne așteaptă în Noul An Chinezesc

Noul An Chinezesc, tradiție de peste 35 de ani

Cu o tradiție de peste 35 de ani, spectacolul din Beijing a fost o adevărată desfășurare de forțe: costume sclipitoare, animație ireală, decoruri fantastice și momente care au tăiat răsuflarea. Totul a fost gândit în cel mai mic detaliu.

Artiști ai operei naționale, acrobați de circ și cântăreți recunoscuți în întreagă China au performat pe scenă urmărită îndeaproape de publicul din sala dar și de milioane de  ochi ațintiți asupra televizoarelor. Un moment unic de revelație a fost musicalul în care oamenii natură și animalele au fost reprezntate într-o relație perfectă de armonie.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Am intrat în Noul An Chinezesc

În toate colțurile lumii, de la Tokyo și până în Etiopia, mai multe clădiri simbol ale culturii asiatice au fost luminate în roșu. Anul Nou Lunar este considerat cel mai important eveniment chinezesc iar 2022, este atribuit Tigrului de Apă, considerat un simbol al puterii și schimbărilor semnificative.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 2 februarie 2022. Previziuni astrale la început de An Nou Chinezesc

A început Noul An Chinezesc, al Tigrului de Apă

A început Noul An Chinezesc, al Tigrului de Apă

[Sursa foto: PixaBay]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si