Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Ocna Sibiului, destinația perfectă pentru relaxare! „Litoralul Ardealului” și-a deschis porțile de câteva zile

După prima jumătate a lunii iunie, un adult va trebui să plătească pentru o intrare la Ocna Sibiului prețul de 40 de lei.

Redactia Stirile Kanal D,

Ocna Sibiului, destinația perfectă pentru relaxare

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nimic nu se compară cu un bronz sănătos, obținut cu mult soare și multă apă sărată. De asta au parte turiștii care încep să ia cu asalt stațiunea balneară Ocna Sibiului. Supranumită și „Litoralul Ardealului”, zona oferă variante de relaxare aproape identice cu cele de la mare, însă cu mult mai puțină aglomerație, cel puțin deocamdată, căci porțile s-au deschis oficial de câteva zile”,a  transmis Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Aur pentru România la Jocurile Olimpice de la Paris. Echipa feminină de 8+1 la canotaj și-a confirmat supremația în această probă- kanald.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Citește și: O mică țară din Europa are plaje "mai frumoase decât în Grecia". Aici sunt peste 300 de zile însorite pe an

Până la jumătatea lunii iunie prețurile sunt mai mici

Prețurile sunt mai scăzute până la jumătatea lunii iunie. După această perioadă tarifele vor mai crește, costul unui bilet ajungând la 40 de lei pentru de intrare pentru un adult.

Citește și: "Este oribil acolo, să nu mergeți niciodată". Cea mai ieftină stațiune din Spania, capcană pentru turiștii străini?

Ocna Sibiului se pregătește pentru un număr mare de turiști pe măsura ce avansează sezonul estival.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI