Paris Hilton este din nou mamă! Vedeta în vârstă de 42 de ani a făcut anunțul emoționant pe pagina sa de Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu niște hăinuțe roz, alături de descrierea: „Recunoscătoare pentru fetița mea”.

Paris Hilton a decis deja numele fetiței sale

Proaspăta mămică și soțul Carter Reum au dezvăluit și numele fetiței lor, care era chiar pe îmbrăcăminte.

”London” a fost numele imprimat pe salopeta bebelușului, lângă care vedeta a pus și o pereche de ochelari roz și un ursuleț de pluș. Fanii lui Paris Hilton au reacționat rapid și au scris diverse comentarii drăguțe. Hilton i-a răspuns și unui fan care a felicitat-o, ea răspunzând: "Prințesa mea a sosit".

Și alte personalități celebre au ținut să-i felicite pe cei doi pentru noul copil. De exemplu, Naomi Campbell a comentat: "Felicitări Paris Hilton și bine ai venit Londra", alături de emoticoane roz cu scântei. 

Paris Hilton mamă

Paris Hilton a devenit mama unei fetițe pe nume London.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citește și: Metoda incredibilă prin care o fetiță cu dizabilități a scos la iveală abuzul prin care trecea în propria casă. Agresorul era chiar tatăl ei

Cuplul mai are un băiețel adus pe lume tot cu ajutorul unei mame surogat

Această veste emoționantă vine la aproape 11 luni după ce cuplul și-a întâmpinat băiețelul, pe nume Phoenix, care a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

În ianuarie, proaspăta mămică a postat o fotografie în care apare ținându-l de mână pe fiul ei. "Ești deja iubit dincolo de cuvinte", a scris ea, alături de un emoji cu o inimă albastră.

Tot vedeta a spus că părinții ei sunt deja obsedați de copil și că se simte norocoasă că se află lângă familie și poate apela la ei pentru sfaturi și ajutor.

Paris Hilton mamă

Paris Hilton a devenit mamă pentru a doua oară.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ea este „zâna din junglă”. Jasmine a renunțat la viața modernă și a ales să trăiască în sălbăticie. Nu are apă curentă

"Întotdeauna a fost visul meu să fiu mamă și sunt atât de fericită că eu și Carter ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem atât de entuziasmați să ne întemeiem familia împreună și inimile noastre sunt pline de dragoste pentru băiețelul nostru", a explicat ea pentru revista People.

Hilton și Reum, care este un investitor în fonduri de investiții, s-au căsătorit în noiembrie 2021, după ce s-au iubit timp de doi ani, a relatat US Weekly.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si