O combinaţie captivantă de voci spectaculoase şi emoţii sincere. Așa este descrisă cea mai nouă piesă lansată de Bianca Tilici și Liviu Teodorescu care promite să cucerească publicul prin profunzimea versurilor, dar și a refrenului. Cei doi artiști sunt astăzi în platoul știrilor Kanal D, bun găsit Bianca și Liviu!, a transmis Cristina Dorobanțu.

„Pe val”, piesa ca o scrisoare de dragoste

1. În primul rând vreau să știu din partea cum s-a născut această colaborare, cine a venit cu propunerea? 

S-a născut pe rețelele de socializare. Piesa inițială a fost gândită de a fi un single, numai că am zis cum ar fi dacă ar fi un băiat, pentru că piesa este atât de puternică, mesajul este frumos și cred că ar fi fost interesantă relatarea poveștii din ambele părți și fată și băiat. Și începuse această serie de căutare a fituring-ului perfect. În mintea mea era Liviu Teodorescu, pentru că este un artist pe care eu îl apreciez foarte mult și transmite foarte mult, a transmis Bianca Tilici.

2. Cum ai reacționat la auzul acestei propuneri? 

Primesc multe propuneri. Nu toate mă încântă, recunosc asta. Pur și simplu a venit așa, ca o palmă peste ochi și m-am băgat direct pentru că e o piesă extraordinar de bună.

Practic n-am avut decât să îmi scriu strofa mea, practic atât am avut de muncit eu. E o colaborare de care mă bucur enorm și sper să ajungă acolo unde trebuie, pentru că eu cred că trebuie să ajungă sus, sus, a transmis Liviu Teodorescu. 

3. Care este povestea piesei, pare o declarație de dragoste în versuri?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cumva eu o simt și ca o declarație a trecutului pentru că pun cumva punct pe acel final și zic cam ce aș fi vrut să-i transmit acelei persoane, dar de asemenea, este o manifestare a viitorului, viitorului partener, cine știe. Cum aș vrea să se simtă dragostea și mi se pare că piesa asta este un mesaj atât de natural, iar dragostea ar trebui să vină de la sine, a transmis Bianca Tilici. 

4. Citeam că pentru videoclipul, care apropo, este superb, filmările au fost destul de dificile. Povestiți-ne puțin!

Eram îmbrăcați destul de neadecvat pentru locațiile în care am filmat. A trebuit să ne cățărăm pe niște stânci, a trebuit să sar peste niște pietre ude pentru că plouase cu o seară înainte, era un pârâiaș așa la baza pietrelor, adică dacă era să alunec mă duceam direct în pietrele alea, în râu, de pe pietre. Da, nu era prea confortabil. Au fost multe peripeții în ziua aia, dar am trecut peste toate cu brio. Am filmat pe Transalpina. Cred că era două grade, bătea și vântul, la un moment dat a început să și plouă. Dar asta e, arta cere sacrificii, a transmis Bianca Tilici. 

5. Bianca cu cine ți-ar plăcea să mai colaborezi pe viitor?

Eu tot cu Liviu, sincer. Mă gândeam așa, să ne facem o trupă mică, da, și o serie în fiecare an, pe aceeași dată să mai scoatem o piesă. Să fim un fel de Stela și Arșinel, a transmis Bianca Tilici. 

6. Pe de altă parte Liviu, lansezi piese care merg la sufletul fanilor tăi, pe bandă rulantă. Ce planuri profesionale ai?

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Urmează să lansez un album în februarie și lucrez la asta intens. E un album în care am pus foarte mult suflet. Momentan, n-am găsit titlul albumului, dar cred că o să fac o să fac un fel de pol pe internet și o să rog oamenii să vină cu propuneri de nume pentru albumul ăsta, a transmis Liviu Teodorescu.

Citește și: VIDEO- Eugenia Nicolae, iubirea dincolo de timp. A reușit să încânte publicul cu îmbinarea dintre muzica ușoară cu folclorul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: