Dimineața la prima oră- o casă de pe strada Antiaeriană din sectorul 5 era luată cu asalt de polițiști. Mai multe dube cu mascați înarmați, dar și câini special antrenați, au descins într-un dosar ce viza infracțiuni extrem de periculoase. Mai mulți membri din Clanul Fabian erau căutați pentru trafic de droguri, prostituție, camătă, șantaj dar și înșelătorie.

S-au trezit cu mascații la poartă

„- Eu sunt vrăjitoare, sunt ghicitoare, fac descântece, fac lucrări pentru toată lumea să ajut pe toată lumea! Nu s-a întâmplat absolut nimic!

- Au găsit ceva aici?

- Absolut nimic nu s-a găsit!”

Vila impunătoare i-ar aparține vrăjitoarei Ioana Sidonia, cunoscută în breasla ei drept una dintre cele mai puternice tămăduitoare. Faptul că în interior aveau loc sedințe de spiritism nu era un secret pentru nimeni, mai ales că pe gardul vilei stă afișat un banner în care Sidonia își etalează abilitățile. Împreunează iubit cu iubită, certații îi împacă și ghicește trecutul, prezentul și viitorul. Însă nici vorba de trafic de droguri, prostituție sau camătă. Supărați că s-au trezit cu mascații și presa la ușă, mai mulți membri ai familiei au ieșit să se apere.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Descinderi la una dintre cele mai temute grupări din Capitală. Mascații au intervenit în forță

„Dacă existau dovezi cum ne-au pus pe internet, cu poză, că facem trafic de droguri, Prostituția, înșelăciunea, păi eram săltați toti! Nu există niciun fel de probă!”

„Sunt acuzații de cămătărie, prostituție! Nu exista asa ceva! Exclus! Politia de ce e inca aici? Pentru că fac procesele verbale, trebuie semnate de fiecare polițist și om verificat.

Nu este absolut niciun fel de problemă!”

Citeste si: Interlopul Adrian Corduneanu, reținut de polițiști pentru 24 de ore

După ore bune de verificări, polițiștii au plecat așa cum au venit

„Uitați vin domnii polițiști! Vă rog, să vă spună ei dacă au găsit ceva! Vă rog vorbiți și spuneți ce ați găsit la noi in casă! De ce nu spuneți nimic?”

După câteva ore în care autoritățile au refuzat să ofere detalii despre perchezițiile desfășurate, Poliția Capitalei a transmis un punct de vedere.

Acuzațiile grave dispăruseră, iar doi dintre membrii clanului erau audiați pentru că ar fi păcălit mai mulți oameni. Le-ar fi promis copaci tuia pentru grădină în valoare de aproape 200.000 de lei, însă nu au mai livrat copacii.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO- Percheziții DIICOT în București și Dâmbovița pentru trafic de minori, proxenetism și trafic de persoane. 18 tinere ar fi fost bătute și forțate să se prostitueze

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si