Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Percheziții la Brigitte și Florin Pastramă: Cei doi sunt acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute

Percheziții, joi dimineață, acasă la Brigitte Pastramă și soțul ei, Florin Pastramă. Cei doi sunt acuzați că ar fi vândut măști de protecție contrafăcute sub branduri de lux.

Mircea Pop,

Percheziții în casa lui Brigitte și Florin Pastramă

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Brigitte Pastramă și soțul ei au fost puși, joi, sub control judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii au efectuat joi percheziţii domiciliare într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrafacere a unei mărci şi punerea în circulaţie de produse contrafăcute, anunţă Poliția printr-un comunicat.

Brigitte și Florin Pastramă ar fi vândut măști de protecție imprimate cu mărcile unor producători de lux

"Astăzi, 22.07.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, a pus  în executare un  mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti, într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în  circulație de produse contrafăcute”, se arată în comunicat. 

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Citeste si: Brigitte și Florin Pastramă încearcă să-și vândă vilele construite acum un an! Complexul e situat în afara Bucureștiului

Cei doi, duși la audieri

”Totodată, sunt puse în executare mandate de aducere emise pe numele a două persoane, care vor fi conduse la sediul Poliţiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, se mai arată în comunicatul Poliţiei.

Citeste si: Brigitte Pastramă s-a  lansat pe piața măștilor de protecție! Oamenii sunt revoltați de prețurile uriașe: „70 lei? E mai ușor să prostiți lumea decât să puneți osul la muncă!”

Brigitte Pastramă- accident rutier: „A intrat în viteză pe contrasens”

Brigitte Pastramă a făcut, recent, un accident. Bruneta a fost la un pas de fi victima unui tragic accident după ce o mașină de pe contrasens a intrat în maşina ei. Pentru a evita coliziunea a intrat într-un alt autoturism, apoi în stâlp.

Citeste si: Fiul lui Brigitte Pastramă i-a dat emoții uriașe cu examenul de Bacalaureat! Robert Sfăt a fost la un pas să pice BAC-ul acum un an!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI