„Petrecere americană pentru George Rotaru. Artistul a dorit ca la împlinirea celor 71 de ani să sărbătorească la fel ca peste Ocean. Și-a chemat cei mai buni prieteni într-o locație specială, unde i-a servit cu hamburgeri, coaste de porc și inele de ceapă. Iată imaginile”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Petrecere americană pentru George Rotaru

Așa a început petrecerea în stil american organizată de George Rotaru la împlinirea celor 71 de ani.

Artistul, proaspăt întors din Statele Unite ale Americii, și-a chemat cei mai buni prieteni pentru a-și sărbători ziua de naștere. Iar printre cei prezenți s-au numărat Mirabela Dauer, Elena Merișoreanu, Simona Florescu, Simona Dichiseanu și Viorica Chirciu.

Citește și: VIDEO- Familia „Ambani”, nuntă de toți banii. Printre invitați s-au numărat Mark Zuckerberg, Bill Gates și Rihanna

Invitații au fost surprinși plăcut încă de la sosire când au fost întâmpinați de sărbătorit cu flori și pălării pentru petrecere.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

George Rotaru este singurul român care a cântat în cazinourile din Las Vegas împărțind scena cu artiști mari internaționali.

De altfel, într-un astfel de context l-a cunoscut și Elena Merișoreanu. De atunci au trecut peste 20 de ani de prietenie.

„La Las Vegas scria mare: un român pentru prima dată. Eu, curioasă. Cine e românul. Am stat acolo să văd. Eram cu nepoții, i-am dus în altă parte și la un moment dat cine apare? George Rotaru”, a povestit Elena Merișoreanu.

A fost o aniversare ca-n filme de unde nu au lipsit accesoriile colorate și preparatele americane.

Cel mai așteptat moment a fost sosirea tortului. Acesta a fost adus pe ritm de tobe, iar prietenii i-au cântat lui George „La mulți ani”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si