Prima noapte fără restricții a fost și noaptea în care doamnele și domnișoarele din București au petrecut cu ocazia zilei de 8 Martie. Localurile au fost pline și toată lumea s-a distrat până dimineață. Și proprietarii de cluburi au fost încântați de câștiguri. 

Cluburi pline ca altădată

Imaginile din localurile din București pline de clienți nu sunt de acum doi ani, ci de aseara, de la petrecerile de 8 martie.

Animatoarele au dansat o noapte întreagă, iar tinerii s-au strâns fără grijă de restricții, în cluburile din Capitală.

Citeste si: Se poartă masca de protecție în interior? Alexandru Rafila: Este recomandat, dar nu obligatoriu

Doamnele și domnișoarele au fost răsfățatele serii. De mult nu mai purtaseră tocuri și nu se mai machiaseră fără să aibă nevoie de mască. Pentru aceste motive, a meritat din plin să cinstească un pahar, sau mai multe.

Toată lumea s-a bucurat de ridicarea restricțiilor

Muzica a răsunat din nou în cluburile pline-ochi, atât spre bucuria petrecăreților, cât și a proprietarilor care numără deja câștigurile. S-a facut consumație la băutura, iar la final de seară, toată lumea a fost mulțumită.

Citeste si: Măsuri de relaxare 8 martie 2022: Ce restricţii se ridică începând de marţi, de la miezul nopții?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În cinstea doamnelor, la unul dintre cluburi a fost invitată o trupă de bărbați, care să danseze și să facă striptease. Aceștia au încins atmosfera la maximum, iar după câteva minute și hainele au dispărut.

Fără mască sau certificat verde

Marți, 8 martie, a fost ultima zi de stare de alertă în România. 

Citeste si: Măsuri de relaxare, 9 martie 2022. Anunțul MAI: "Începând cu ora 00.00, încetează TOATE restricţiile"

Noua propunere făcută de Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, prevede ca masca de protecție să nu mai fie obligatorie în spațiile deschise. Totodată, noul regulament spune că masca de protecție nu va mai fi obligatorie în spațiile închise, însă oamenilor le este totuși recomandat să o poarte atunci când intră într-o încăpere.

Citeste si: Fără certificat verde în mall-uri! De când se aplică măsura?

Tot din data de 9 martie, la intrarea în mall-uri, cluburi sau restaurante nu se va mai solicita certificatul verde pentru clienți. În toate instituțiile din România vor putea intra atât persoanele vaccinate cât și cele nevaccinate.  

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si