„Între timp, bătrâna a fost internată la Spitalul de Psihiatrie, iar anchetatorii așteaptă să vadă dacă avea sau nu discernământ atunci când le-a pus mercur în mâncare celorlalți din familie. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Noi indicii în casa bătrânei care și-a otrăvit familia

Vreme de câteva ceasuri, polițiștii criminaliști au căutat noi indicii în casa familiei intoxicată cu mercur. Bătrâna le-ar fi pus otrava în mâncare sistematic atât ginerelui ei, cât și nepotului.

De furia femeii nu a scăpat nici mama bărbatului și nici câinele familiei.

„- E un vis... probabil că avea... nu știu! Nu pot să descriu!
- Au găsit și alte probe astăzi criminaliștii?
- Au luat toate probele care ar putea fi găsite!
- Deci au găsit și azi?
- Sunt o grămadă! Sunt nenumărate”, a spus ginerele bătrânei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”- wowbiz.ro

Citeste si: Indemnizația socială pentru pensionari nu scade sub 1.281 de lei: Ministerul Muncii a anunțat ce se întâmplă de la 1 septembrie- antena3.ro

Citește și: Apar noi informații în cazul soacrei care și-ar fi otrăvit ginerele cu mercur. Femeia ar fi otrăvit chiar și câinele familiei

Cei patru au descoperit întâmplător că erau otrăviți.

Medicii spun că bătrâna și-a intoxicat ginerele timp de mai bine de o lună, iar pe nepot cel puțin o săptămână. Membrii familiei povestesc că femeia îi amenința cu moartea, spunându-le că nu vor apuca sărbătorile.
„Nu știm cum să ne reparăm fizic, sănătos. Nu știm cu ce! Nu știm dacă azi sau mâine vom mai fi în viață”, a adăugat ginerele femeii.
În camera ei au găsit mai multe fotografii, lumânări, icoane și seringi, care i-au făcut pe anchetatori să creadă că bătrâna făcea ritualuri satanice.
Întreaga familie este îngrozită și nu s-au gândit o secundă că femeia își va pune planurile negre în aplicare.
Pe numele bătrânei a fost emis un ordin de protecție provizoriu și nu are voie să se apropie de familie. Anchetatorii au internat-o într-un spital de psihiatrie, unde va ieși la iveală dacă avea sau nu discernământ când și-a otrăvit rudele. Dacă se va demonstra că femeia era sănătoasă psihic, atunci riscă să ajungă la închisoare sub acuzații de tentativă la omor și deținere de substanțe periculoase. În plus, bătrâna este cercetată și pentru violență în familie și distrugere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: