Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Povestea tinerei care a ajuns să cântărească un sfert de tonă la 26 de ani

"Era un stomac care ar fi fost de 3 l jumătate", spune medicul care s-a ocupat de tânăra a cărei greutate ajunsese să fie una record.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ancuța Maria, în vârstă de 26 de ani, s-a chinuit ani în șir să slăbească, dar nu a reușit. Tânăra a dus în spate greutatea a patru oameni, iar soarele a ieșit pe strada ei în momentul în care l-a întâlnit pe doctorul Rubin Munteanu.

226 de km la 1.56 m atât cântărea Ancuța în momentul în care a intrat în cabinetul chirurghului. "Are de patru ori greutatea normală", spune medicul după ce a făcut câteva calcule.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ancuța își duce cu greu crucea și de fiecare dată când vorbește despre situația în care se află începe și plânge. Vezi un material marca Asta-i România în video-ul de mai jos.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI